XS
SM
MD
LG

Poraz omladinaca, pobede kadeta i pionira

Utakmice 12. kola nastavljena su takmičenja u okviru Liga mladjih kategorija FS Vojvodine. Omladinci: Indjija – Vojvodina 0:3. Derbi jeseni pripao je Novosađanima. Inđija je pretrpela poraz u nadmetanju sa direktnim konkurentom za naslov jesenjeg prvaka. I pored incijative tokom većeg dela susreta učenici trenera Vladimira Livaje nisu uspeli da materijalizuju terensku nadomćnost. Poklekli su u finišu susreta i pretrpeli ubedljiv poraz. Uprkos poslednjem rezultatskom neuspehu zadržali su vodeću poziciju na tabeli, zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinmu koja sada ima isti broj bodova, 31. U 13.kolu omladinci Inđije su gosti zrenjaninskog Banata.

 
 
Kadeti: BANAT – INĐIJA 0:7
 
Pod vodjstvom novog trenera Miroslava Blanuše inđijski kadeti izvojevali su visoku pobedu na gostovanju u Zrenjaninu. Ovom pobedom učvrstili su položaj na tabeli i sada sa 20 osvojenih bodova čvrsto drže 6.mesto.
 
 
Pioniri: BANAT – INĐIJA 1:6 
 
Uspešni su na gostovanju u Zrenjaninu  bili i učenici Gorana Varničića. Nisu dozvolili bilo kakvu dilemu po pitanju pobednika pa su visokim rezultatom savladali svoje vršnjake. Trenutno pioniri Inđije zauzimaju 5.mesto na tabeli sa 21 bodom iz 12 utakmica.
 
Naredno 13. kolo igra se sledećeg vikenda a pioniri Inđije dočekaće vršnjake iz Lukićeva, ekipu Mladosti.
 
 
Opštinska liga pionira: BORAC (Jarkovci) – INĐIJA 2:9
 
Utakmicama 9. kola završen je jesenji deo Opštinske lige pionira. Učenici trenera Gorana Magdića bili su gosti Borca u Jarkovcima. I ovoga puta ostvarili su visoku pobedu. Na kraju je bilo 9:2 u korist Inđije. Ovom pobedom mladji pioniri osigurali su titulu jesenjeg prvaka Pionirske lige OFS Inđija.