XS
SM
MD
LG

Sve u znaku pirotskih gimnastičara

Protekli vikend za pirotske gimnastičare bio je veoma uspešan . U subotu na  takmičenju u Novom Sadu Pionirske Gimnastičke Lige GK Soko 2011 , zabeležio je odlične rezultate u A i B programu kao najmlađi klub učesnik,  pojedinačno i ekipno. Trener Stevan Stefanović kaže da su  ovo   sjajni rezultati i obaveza za  Klub da još bolje i vrednije treniraju.

U A programu u ukupnom ekipnom plasmanu osvojili su 2. mesto  Nikola Lazarević,Mihajlo Milošević,Aleksa Antić,Vasilije Igić, a Nikola Lazarević je bio 3. pojedinačno u konkurenciji 27 takmičara u njegovoj kategoriji. U B programu II selekcija zauzela je 2. mesto ekipno  Lazar Petrović,Aleksa Kop,Uroš Ivanković.

SOKO novi sad 3

 

U nedelju je u Nišu održano  II kolo jugoistočne Srbije u C programu za dečake gde je nastupilo 26 gimnastičara koji su se borili za finale C programa koje će biti održano  u subotu 9.novembra u Novom Sadu. Trener Stefanović kao I svi u Klubu veoma su  zadovoljni  postignutim rezultatima i u C program.

U kategoriji od I do IV razreda 3.mesto ekipno Milan Stanković,Pavle Stojanović,Luka Jordanović
U kategoriji od V do VI razreda 2.mesto ekipno Dušan Milenković, Nemanja Manić, Strahinja Petrović, Jovan Gotić.  Zlatna medalja ,prvo mesto pojedinačno za Dušana Milenkovića.
U kategoriji  od VII do VIII razreda 1.mesto ekipno Nikola Nikolić, Lazar Manić, Strahinja Stojanović, Milorad Krstić , apsolutna dominacija u pojedinačnoj konkurenciji Nikola Nikolić zlato, Lazar Manić srebro i Strahinja Stojanović bronza .
U kategoriji Omladinaca 1.mesto ekipno Nikola Stanković, Bratislav Vlatković, Mihajlo Janaćković. Sve medalje pojedinačno su otišle u Pirot , Nikola Stanković zlato, Bratislav Vlatković srebro, Mihajlo Janaćković bronza.

SOKO novi sad 1