XS
SM
MD
LG

Sportski savez Srbije: Odlično informisanje o aktivnostima Sportskog saveza Srbije

BEOGRAD, 10. oktobar (Info centar).- Članovi Komisije za informisanje Sportskog saveza Srbije bili su jednodušni u oceni da su aktivnosti Sportskog saveza Srbije izuzeteno dobro praćene u medijima, ali da postoji još prostora za unapređenje saradnje kao bi se još bolje predstavio rad i uspesi najveće nevladine organizacije na Balkanu.

Slobodan Đurić, član UO Sportskog saveza Srbije i koordinator rada Komisije za informisanje predložio je, na prvom konstitutivnom sastanku, još dva člana Gorana Anđelkovića (Naše novine) i Ivana Radoševića (Sport) tako da sada komisija ima ukupno sedam članova, uz pet koji su izabrani posle izborne Skupštine SS Srbije u martu: Aleksandar Kovandžić (SOS kanal), Branimir Vasić, Slobodan Kovačević (Radio Beograd), Nedeljko Iljukić („Večere novosti“) i Milan Rašević (Kurir). Za predsednika Komisije za informisanje SS Srbije je izabran dugogodišnji novinar „Sporta“ i „Sportskog Žurnala“ Branimir Vasić.

Sastanku je prisutvovao i generalni sekretar SS Srbije dr Dane Korica koji je posebno istakao poslovično dobru saradnju medija i Sportskog saveza Srbije podvukavši da je zajednički cilj da se uspesi srpskog sporta, ali i rad velikog broja organizacija i pojedinaca predstave na prvi način.

Sportski savez Srbije ima odličnu saradnju sa Ministarstvom omladine i sporta Srbije i Olimpijskim komitetom Srbije i Komisija za informisanje SS Srbije će i ubuduće tesno sarađivati sa predstavnicima za medije ove dve organizacije kako bi se sve aktivnosti od značaja za srpski sport i afirmaciju uspeha srpskih sportista predstavile najširem krugu čitalaca i gledalaca.