XS
SM
MD
LG

Kvalifikacije za Ligu Evrope: Rubin - Jagodina 1:0

Prvu šansu na utakmici imali su domaći igrači. Karadeniz je prošao po levoj strani, vratio u visini šesnaesterca povratnu loptu, i nikoga nije bilo od njegovih saigrača. U 14.minutu zapretila je Jagodina. Odličan napad po levoj strani, vraćena lopta na desetak metara za Arsenijevića čiji je šut izblokiran. Tri minuta kasnije još jedna izgledna prilika za fudbalere Jagodine. Oduzeta lopta na centru  igrališta, brz kontra napad, pas u prazan prostor za Lepovića koji je ušao u  šesnaesterac ali šutirao pored gola. U 23. minutu najbolja šansa u prvom poluvremenu, imao je napadač Rubina Rondon. Igrači Jagodine pokušali su da naprave ofsajd zamku, nisu uspeli, pa je Rondon prihvatio loptu, ušao sam u šesnaesterac, međutim šutirao slabo, pored gola.

Rubin je do pobede došao u 48. minutu. Posle greške igrača Jagodine na sredini terena, usledio je brz kontra napad domaćih kroz razređenu odbranu protivnika. Nabačenu loptu na peterac Kradeniz je glavom sproveo u mrežu. U 60. minutu stopostotna prilika za Jagodinu: na idealan centaršut El Monira nartrčao je Cvetković, raspalio po lopti, međutim njegov šut završio je visoko preko gola. U 70.minutu odlično proigravanje Dukića po desnoj strani u šesnaestercu, bek Jagodine šalje loptu kroz peterac, ali niko nije uspeo da je sprovede u mrežu.

Fudbaleri Jagodine, završili su ovogodišnji nastup na evropskoj sceni ali su za protivnika imali giganta kakav je Rubin. Srpski osvajač Kupa u obe utakmice odigrao je hrabro i pokazao da ravnopravno može da parira izuzetno kvalitetnim sastavima sa više desetina puta većim budžetom.

Kazanj, stadion: Centralni, gledalaca: 5000, sudija: Anti Munuka (Finska). Strelci: Karademiz u 48.minutu. Žuti kartoni: Dukić, Stojanović, Tomić, Cvetković, Damjanović.

Rubin: Arlauskis, Riazancev, Kisljijak, Galijulin, Markano, Getigešev, Navas, Karadeniz, Načo, Mvila, Rondon

Jagodina: Đuričić, Tomić, Đurić, Stojanović, Mihajlović, Damjanović, Lepović, Dukić, Cvetković, El Monir, Arsenijević