XS
SM
MD
LG

Pioniri Ribnice šampioni Srbije

Pioniri kraljevačke Ribnice novi su šampioni Srbije u svom uzrastu! Na završnom turniru koji je minulog vikenda održan u Hali sportova u Kraljevu, puleni Dušana Boškovića ostvarili su maksimalan učinak i sa tri pobede zasluženo podigli veliki pehar namenjen prvaku Srbije.
U prvom kolu Kraljevčani su sa 3:1 pobedili "Banović Strahinju" iz Beograda, dok su u drugom, posle velike borbe savladali "Busije" iz Požarevca rezultatom 3:2. U poslednjem meču Ribnici je bilo dovoljno da osvoji dva seta i okiti se titulom prvaka, ali mladi kraljevački odbojkaši nisu ništa prepustili slučaju i sa 3:1 pobedili i "Selters" iz Mladenovca.

- Ovi momci su zaslužili ovaj trijumf jer su na dominantan način pokazali da im u Srbiji, što se ovog uzrasta tiče, nema premca. Nadam se da će ozbiljno nastaviti da se bave odbojkom, jer su oni bez sumnje budućnost ovog sporta i u Kraljevu, ali i u Srbiji - sijao je od zadovoljstva Dušan Bošković, prekaljeni odbojkaški stručnjak.

Drugo mesto na turniru pripalo je "Banović Strahinji", treće "Seltersu", a četvrto "Busiju". Najbolji pojedinac turnira bio je odlični Uroš Kovačević, igrač Ribnice.

Rezultati:

1. KOLO: Busije - Selters 3:2, Ribnica - Banović Strahinja 3:1.

2. KOLO: Selters - Banović Strahinja 3:2, Ribnica - Busije 3:2.

3. KOLO: Banović Strahinja - Busije 3:0, Ribnica - Selters 3:1.

TABELA: 1. Ribnica, 2. Banović Strahinja, 3. Selters, 4. Busije.



ŠAMPIONI - pioniri OK Ribnice



NAJBOLJI IGRAČ - Uroš Kovačević (OK Ribnica)