XS
SM
MD
LG
07.07.2013 Željko Marinković

Pobeda Beloševac počela sa pripremama

Srpskoligaš iz prigradskog kragujevačkog naselja Beloševac počeo je pripreme za novo prvenstvo Srpske lige Zapad.Plasman u sredini tabele donekle može da zadovolji beloševčane.da nebi bilo problema u ovom prvenstvu pripreme su počele na vreme,a treneru Željku Miloševiću na prvom treningu javila su se dvadesetorica igrača.

“Do 13.Jula pripreme ćemo odraditi na našem terenu u Beloševcu. 13. jula putujemo u Novi Pazar gde ćemo odigrati prvu prijateljsku utakmicu sa novim srpskoligašem Jošanicom,a zatim putujemo na desetodnevne pripreme na Kopaonik,gde je već zakazana jedna prijateljska utakmica sa novim zonašem Rudarom Baljevac.Naravno, očekujem da ćemo tamo odigrati još neku prijateljsku utakmicu.Nakon toga vraćamo se u Kragujevac gde ćemo odigrati još 8-10 utakmica,od kojih je već za 31.Jul zakazana prijateljska utakmica sa superligašom Radničkim 1923.”-reči su trenera Željka Miloševića.

Za sada puno je nepoznanica u timu Pobede,a već se nazire ,a tu je i potvrda sekretara Dejana Gajića da je klujb napustio Avdić,koji je pojačao,odnosno se vratio u svoj bivši klub Jošanicu,dok su klubu za sada pristupili golman Marjanović Sloboda Grbice i Kostić iz Šumadije 1903.nekoliko igrača nalaze se na probi,a u dogovoru sa Radničkim 1923 očekuje se dolazak dojučerašnjih omladinaca,njih 5-6,koji će se u Pobedi nalaziti na pozajmici,čime bi se konkurencija za tim znatno pojačala.