XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
OLS: Radnički (P) – Sloga (K) 3:0

Počelo je, da bolje nije moglo za pirotski tim. Za tri minuta dva gola. 9.minut Nemanja Mančić šalje loptu iz kornera pred gol, Stefan Todorović “zakucava” loptu u mrežu za 1:0. 11.minut, ponovo korner na ivici peterca, najbolje je skočio Boškov i lob udarcem poslao loltu iza leđa Grbovića 2:0 za Radnički.

Rano vođstvo kao da je uticalo na igru domaćih, zastali su s napadima, držali loptu na srediini terena. Iako su primili dva gola veoma brzo, Kraljevčani nisu promenili igru. Brane svoj gol, borbeni su na sredini terena i za pola sata igre nisu uputi loptu ka golu Ilića. 35.minut i dalje 2:0 za “bele”.

U periodu “mirnije” igre pirotskog tima, mreža Kraljevčana zatresla se i treći put.
38.minut, posle centaršuta sa desne strane, Nemanja Mančić šutirao glavom, lopta se odbila od zemje, prevarila golmana Grbovića i završila u drugom uglu, 3:0 za Radnički!

Sat vremena igre, nema promene u rezultatu, ali i u odnosu snaga na terenu. Kraljevčani sve nemoćniji, Piroćanci i dalje bolji u polju, ali i bez konkretnih prilika za gol. Čini se zadivoljan ubedljivim vođsvom, trener Raičević je u igru poslao Apostolovića, Ćirića i Lazara Manića da “osveži” igru na sredini terena. Ćirić je u 60. minutu odlično prošao desnom stranom, poslao loltu pred gol, gde je kraljevački golman dobro reagovao.

Nema novih detalja. Kraljvčani i dalje nemoćni, odbrana Radničkog rešava njihove nepovezane akcije, a pirotski tim igra mirno čekajući kraj. Dobra prilika da zaigraju još i golman Pejčić, Dimitrov, Matejić j Aleksić. Mladi beli zasluženo, iako oslabljeni osvojili su bodove i u svemu nadigrali Kraljevčane.

Omladinska liga Srbije, 12.kolo Pirot: Radnički – Sloga Kraljevo 3:0 (3:0). Pomoćni teren Gradskog stadiona.

Radnički: Ilić 7, Pešić 7 (Dimitrov), B.Mančić 7, Boškov 8 (Matejić), Nikolić 8, Manić 7, M.Mančić 8, D.Mančić 7 (Ćirić 7), Djurić 7 (L.Manić 7), Todorović 8, Ilić 7 (Apostolović 7).

 

r

 

Fudbal Fudbal Omladinska liga Srbije Radnički (P) Sloga (K)
Međusobne utakmice
2013-2014
04.06
13:00
Sloga (K)
Radnički (P)
2
2
02.11
13:00
Radnički (P)
Sloga (K)
3
0

Uporedni rezultati

Radnički (P)
 
Sloga (K)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
5 (3) Dati poeni 2 (2)
2 (0) Primljeni poeni 5 (2)
+3 (+3) gol razlika na utakmicama -3 (0)
50% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača