XS
SM
MD
LG

Vezista Mitkovski prvo pojačanje Kovinaca

Posle ispadanja iz Vojvođanske lige Istok uprva kluba Radničkog na čelu sa predsednikom Aleksandrom Rnićem .želi ekspresno da se vrati u viši rang. Na klupi Kovinaca došao je trener Dejan Babić sa svojim saradnikom Bojanom Janovićem dao je spisak fudbalera koje bi želeo da vidi u svom timu. Prelatni rok je u toku i prvo pojačanje Kovinaca je vezista Dušan Mitkovski (28) koji je došao iz Ševca.

-Doveli smo Mitkovskog koji je trebao da pristupi klubu pre šest meseci, ali sada su nam se poklopile želje i on je naše prvo pojačanje. Očekujmo da će nastavitio da pruža dobre igre i da će nam biti jedan od nosilaca igre u novom prvenstvu gde imamo ambicije da se vratimo u vojvođansku ligu.- rekao je Rnić.

Dobrim rezultatima kluba Ševac iz Kusića u prošloj sezoni obeležio je svojom dobrom igrom i golovima vezista Dušan Mitkovski koji je odlušio da prihvati poziv Kovinaca i rekao je:

.-Zimus sam bio blizu dolaska, ali evo sada sam došao u Radnički koji ima veliku fudbalsku istoriju na ovim prostorima. - 

 

 

Dušan Mitkovski