XS
SM
MD
LG

Karatisti "Prve petoletke" osvojili 15 medalja

Mladi karatisti trsteničke "Prve petoletke" - foto: D.Ivanović

Novi uspesi mladih trsteničkih karatista ’’Prve petoletke’’ i njihova nova žetva medalja, ovoga puta u glavnom gradu Bugarske Sofiji na Međunarodnom karate turniru ’’Grand Prix’’. Učestvovalo je preko hiljadu mladih karatista iz 150 klubova. 

Na ovom velikom takmičenju učestvovali smo na poziv organizatora, za medalje se borilo 12 naših takmičara koji su osvojili ukupno 15 medalja. Zlatne medalje osvojili su Vidan Sarić Đurđević, Mia Negovanović i Sofija Stojić. Srebrne medalje osvojili su Aleksa Pecić, Milica Milošević, Vuk Medar i Petar Mikić. Bronzane medalje su osvojili Vidan Sarić Đurđević, Vuk Medar, Nikolina Perić, Magdalena Antonijević, Mijat Milutinović, Petar Mikić i Ivana Nedeljković. Zadovoljna sam njihovim učinkom, oni su hrabro, ponosno i časno reprezentovali svoj klub, grad, opštinu i naravni Republiku Srbiju - kaže Nada Sarić evropska šampionka i trener u državnoj reprezentaciji Srbije i KK "Prva petoletka" Trstenik.

Nada je ponosna na sve takmičare koji su pravi primer sportskog i viteškog ponašanja na terenu i van njega. Naredno i poslednje ovogodišnje takmičenje je Prvenstvo Srbije od 3. do 12. decembra u Kruševcu.