XS
SM
MD
LG
03.11.2015 Administrator

Čačanske sudije i treneri uplaćuju članarine Fudbalskom savezu Ivanjica
Da je u srpskom fudbalu sve moguće pokazuje i činjenica da će fudbalski sudije i fudbalski treneri iz Čačka svoje godišnje članarine platiti Fudbalskom savezu opštine Ivanjica umesto matičnom savezu, odnosno Fudbalskom savezu grada Čačka.

Fudbalski izbori samo što su počeli, a već prve nepravilnosti. I to u gradu na Moravi. Za ponedeljak su zakazene izborne Skupštine za predsednike sudijske i trenerske organizicije u Čačku. Svi koji budu hteli da glasaju pre toga moraće da uplate godišnje članarine, ali ovoga puta umesto na račun Fudbalskog saveza grada Čačka čiji su i članovi, sudije i treneri članarine uplaćuju na račun Fudbalskog saveza opštine Ivanjica.

Kako saznajemo, oko izbora novog predsednika sudijske organizacije Čačka neće biti mnogo bure. Jedini kandidat za predsednika biće Rajko Nikitović. Za razliku od sudija, kod trenera biće dva kandidata. Na jednoj strani trener sa „PRO“ licencom Neško Milovanović, dok će na drugoj strani biti trener FK „Dragačevo“ Zoran Vujičić.

Ispred Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, za praćenje fudbalskih izbora u Zapadnoj Srbiji zadužen je Slobodan Pajović.