XS
SM
MD
LG
22.02.2009 A. Daišević

Prijateljska utakmica: Sloga (K) - Smederevo 1:1

Nedostatak nekoliko standardnih igrača oba tima kao i težak teren uslovili da Sloga i Smederevo stvore mali broj pravih prilika, ali daleko od toga da je utakmica bila nezanimljiva. Prikazana je velika borba za svaku loptu, bilo je dosta trčanja i žestokih duela i pokazana je velika želja da se stigne do trijumfa. Iz prvih 45 minuta vredi izdvojiti pokušaj Vasića iz slobodnog udarca u 43.minutu, ali kada su svi videli loptu u golu panterski je reagovao golman Smedereva Kuzmić i spasao svoju mrežu.
U drugom poluvremenu po tri izmene na obe strane,a prvi su se golu radovali kraljevački "beli". Igrao se 75.minut kada je lopta stigla u srce šesnaesterca Smedereva,a mladi Andrić sjajno šutirao i iznenadio Rankovića kome je lopta prošla kroz noge. Lider našeg prvoligaškog karavana je do izjednačenja stigao u poslednjim sekundama susreta. Posle prekida i visko nabačene lopte pred gol Sloge najviše je skočio Ćeran i glavom pogodio gornji desni ugao. Sve u svemu jedna dobra provera,a Sloga je pokazala da je na dobrom putu i da već sada može ravnopravno da se nosi sa ekipama iz višeg ranga takmičenja.

Ohrid
- Sportski centar "Celeski" ; Gledalaca: 50  Sudija Paunović (pomoćni trener Smedereva)  Strelci: Andrić u 75.minutu za Slogu, a Ćeran u 90.minutu za Smederevo.

Sloga: Đogatović, Vasilić, Bilić, R. Vlašić, Đurić, Radovanović, Tanasijević, Janićijević, Vasić, Pelivanović, Memedović  Još su igrali: Andrić, Bižić, Nikačević
Smederevo: Kuzmić, Kovačević, Ljubinković, Lukić, Ćulum, Živković, Dobrašinović, Milojević, Janković, Stojanović, Šćekić  Još su igrali: Ranković, Sandulović, Ćeran.