XS
SM
MD
LG

Konferencija za novinare FK Jagodine pred utakmicu 1/8 finala Kupa Srbije

Iako oslabljena neigranjem nekoliko igrača zbog kartona i povreda Jagodina na duel sa Čukaričkim odlazi u odličnom raspoloženju. Branilac trofeja i ove sezone u najmasovnijem takmičenju ima velike ambicije,  rekli su na pres konferenciji šef Stručnog štaba Mladen Dodić i defanzivac Aleksandar Filipović.

-?Samim tim što ovaj pehar koji vidite ovde krasi prostorije ovog kluba i što se nalazi na ovoj konferenciji jasno govori da želimo svi u klubu da i sledeće godine bude u našim prostorijama. Sam taj podatak jasno govori o našim ambicijama a to je da u ovom Kup takmičenju dođemo do finala a na tom putu nam stoji ekipa Čukaričkog. Bez obzira i da je neki drugi protivnik mi bi i dalje išli sa istim željama da prođemo u sledeće kolo. Ekipa Čukaričkog pokazuje da je u prvenstvu sasvim zasluženo na samom vrhu i nas sigurno neće zavarati ovaj poslednji rezultat tj. poraz na Banovom Brdu protiv ekipe Voždovca jer vidim da su neki igrači odmarali pred predstojeću utakmicu sa nama što jasno govori o njihovim ambicijama u ovom meču.  Samim tim to garantuje jedan neizvestan meč.

Mi ovoga puta nećemo moći da računamo na sve raspoložive snage za razliku od Čukaričkog, jer sam ubeđen da će izaći u najjačem sastavu što mi nismo u mogućnosti zbog suspenzije El Monira koji još uvek zbog crvenog kartona nema pravo nastupa. Pre toga smo već imali problema sa povredama, naime Dukić već duže vreme vuče povredu i sigurno da neće biti ni ovog puta u timu, skupo smo platili pobedu na Banjici povredom Projića i pod znakom pitanja je takođe nastup Đurića. Na Banjici nije bilo iz tog razloga ni rovitog Tomića i Ranđelovića . Sve su to problemi sa kojima se suočavamo ali naše ambicije su sledeće kolo bez obzira ko god da dobije priliku da igra jer utakmica na Banjici pokazuje da imamo sasvim dovoljno kvalitetnih igrača i jedan od njih je pored mene. Igrač koji može da odigra na više pozicija, polivalentan igrač. Tako da očekujem da svi igrači koji budu istrčali na teren daju svoj maksimum jer ulog je veliki i za razliku od prvenstva nema popravnog tako da ovih 95-100 minuta moramo dati sve od sebe, biti maksimalno skoncentrisani i u fazi odbrane i u fazi napada, ambiciozniji u napadu jer pobeda vodi dalje.  Tako da još agresivnije, disciplinovanije, čvršće u defanzivi i konkretnije u napadu za prolaz u sledeće kolo.? ? izjavio je šef stručnog štaba FK Jagodina, Mladen Dodić.

-?Mi imamo naš cilj još od početka ovog takmičenja, a to je da ponovimo uspeh od prošle godine i da ovaj pehar još uvek bude u prostorijama FK Jagodina. Igramo protiv ekipe Čukaričkog koja je veoma dobra ekipa što je i pokazala rezultatima do sada u prvenstvu, mi smo tada igrali sa njima nerešeno ali sada idemo na pobedu i da se plasiramo u sledeće kolo tj. u četvrtfinale ovog takmičenja.?- rekao je prvotimac Jagodine, Aleksandar Filipović.Sutrašnja utakmica osmine finala Kupa u Beogradu, Čukarički - Jagodina počinje u 18.00h.