XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
60%
27%
13%
Tipovanja
1
X
2
2
1
1
Utakmica tipovana 4 puta

 
1
IMT
50
 
2
Železničar
46
 
3
RFK Grafičar
38
10
Trayal
26
11
Metalac
24
12
Mačva
24
Inđija Toyo Tires
Radnički (NB)
GFK Sloboda
RFK Grafičar
Jedinstvo (Ub)
Loznica
Rad
Mačva
Radnički (SM)
OFK VrŔac
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Žuti karton
Stefan Stefanović
90'
Žuti karton
Veljko Kijevčanin
90'
Žuti karton
Danilo NeÅ”ić
90'
Žuti karton
Luka Vulin
83'
Žuti karton
Petar Ćirković
83'
Žuti karton
Milorad Kojić
74'
Žuti karton
Filip Bačkulja
74'
45'
Žuti karton
MiloÅ” Luković
43'
Žuti karton
Igor Maksimović
40'
38'
Žuti karton
Nikola Vukić
22'
Žuti karton
DuÅ”an Stević
12'
Žuti karton
Danijel Petković
5'
IzveŔtaj utakmice
Duboko prolećno oranje "traktorista" se nastavlja

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

IMT je napravio zalihu od 13 bodova ispred Grafičara i Novog Sada, ekipa koje njima i Pančevcima mogu ugroziti direktan plasman u Super ligu, ali nesmanjenim intezitetom ulazi u finiÅ” prvenstva pred play-off. Protiv Milanovčana igraju ofanzivno od početka susreta, a MiloÅ” Luković u 16. minutu nakon kiksa Bačkulje izlazi sam pred Mirkovića, međutim nije dovoljno skoncentrisan pa njegov Å”ut zavrÅ”ava pokraj stative.

Ā 

Potom MiloÅ”ević uzvraća u 22. minutu, sa nekih 13-14 metara dobro je zagrejao dlanove golmana IMT-a Kojića. Lopta se brzo prenosi s jednog kraja terena na drugi, ritam utakmice je na veoma visokom nivou. Zbog par malo oÅ”trijih startova glavni sudija je primoran da pokaže nekoliko žutih kartona igračima obeju ekipa i tako malo spusti tenzije.

IMT stiže u vođstvo u 32. minutu, Stevanović je izveo udarac iz ugla, najviÅ”i u skoku bio je Savić i glavom loptu smestio iza leđa nemoćnog Mirkovića. Minut kasnije već je 2:0, MiloÅ” Luković Å”alje precizan Å”ut sa ivice kaznenog prostora koji od stative zavrÅ”ava u mreži Metalca. Posle blic kriga domaćih meč ulazi u mirniji tok, bez uzbuđenja do odlaska na odmor.

Metalac je u nastavak uÅ”ao otvorenog garda, Petronijević je u 54. minutu pripretio dobrim Å”utem sa distance, bio je zamalo neprecizan. Nije ni Maksimović u 63. minutu dobro podesio niÅ”anske sprave, sa nekih dvadesetak metara loptu je poslao pored gola domaćih. Igrači IMT-a su u nastavku neprepoznatljivi, igraju stegnuto i bojažljivo čuvajući prednost iz prvog dela. Jedino vredno pažnje je prodor MiloÅ”a Lukovića kroz odbranu gostiju u 82. minutu, ali bez prave zavrÅ”nice. Počasni pogodak za goste postigao je MiloÅ”ev u trećem minutu nadoknade vremena i postavio konačnih 2:1.

Sa nova tri boda "traktoristi" su se učvrstili na prvom mestu i sigurno koračaju ka Super ligi. Narednog vikenda IMT ide do obližnje Sremske Mitrovice na noge neugodnom Radničkom, dok Metalac na svom prelepom stadionu dočekuje drugog pretendenta na plasman u viŔi rang Železničar iz Pančeva.

IMT - METALAC 2:1 (2:0)

STADION: FK Bežanija. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Jakovljević Mladen. POM.SUDIJE: Savić NebojÅ”a i Jeremić Stefan. STRELCI: Savić 32. i M.Luković 33.min (IMT), MiloÅ”ev 90+3. (Metalac). ŽUTI KARTONI: Vukić, Kojić, Ćirković, Stefanović, Kijevčanin i M.Luković (IMT), Petković, MiloÅ”ević, Bačkulja, Maksimović, Marković,Ā  Vilin, NeÅ”ić i Stević (Metalac).

IMT: Kojić, Savić, Vukić (Vidić), GliÅ”ić, Stevanović (Stefanović), M.Luković, Džinović (Ćirković), Ćosić, Kodžić (Blagojević), Radočaj, L.Luković (Kijevčanin).

METALAC: Mirković, Nikolić, Bačkulja, Petković (Petronijević), Fićović, MiloÅ”ević (MiloÅ”ev), Å korić, Marković (Abel), Maksimović (NeÅ”ić), Stević, Luković (Vulin).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Mozzart Bet Prva liga Srbije IMT Metalac
Međusobne utakmice
2022-2023
12.03
14:00
IMT
Metalac
2
1
IMT
11.09
18:00
Metalac
IMT
1
2
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
Metalac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
4 (2) Dati poeni 2 (1)
2 (1) Primljeni poeni 4 (2)
+2 (+1) gol razlika na utakmicama -2 (-1)
100% (100%) UspeŔnost 0% (0%)