XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice
Zaječarci vratili uzdrmano samopouzdanje sa starta prvenstva
13.03.2021 temporadio.rs

Detalj sa meča Timok 1919 - Trstenik PPT (foto: temporadio.rs)

U okviru 21. kola Srpske lige Istok fudbaleri Timoka 1919 danas su pobedili, na svom terenu, ekipu ā€œTrstenik PPTā€ rezultatom 2:0 (2:0). Ovom pobedom zaječarci su vratili uzdrmano samopouzdanje sa starta prolećnog dela prvenstva. Utakmica je počela minutom ćutanja u čast preminulog Radomira Kalčevića koji je u sezoni 1980/81 obavljao funkciju Predsednika SkupÅ”tine Timoka koji je tada bio član Druge lige. Od samog početka meča videlo se da ā€œbeli labudoviā€ žele pobedu i da neće tako lako odustati od borbe za ulazak u Prvu ligu Srbije. I ovog puta je odbrana Timoka, kojom su komandovali iskusni MiloÅ” Gardić i Stefan Rudić pokazala zaÅ”to je najbolja u ligi. Gosti iz Trstenika nisu uputili ni jedan Å”ut u okvir gola golmana Aleksandra Jovanovića.

Ā 

Prvo uzbuđenje na utakmici zabeleženo je u 28. minutu kada je u Å”esnaestercu gostiju oboren Ivan Davidović ali glavni sudija MiloÅ” ToÅ”ić iz NiÅ”a to nije okarakterisao kao jedanaesterac. Nedugo zatim, u 35. minutu, ponovo je brzonogi Ivan Davidović, inače ovogodiÅ”nje pojačanje Timoka iz komÅ”ijskog Hajduk Veljka, prodirući sa desne strane oboren na ivici Å”enaesterca. Slobodan udarac je izveo Igor Pantić oÅ”trim udarcem po zemlji, lopta je dugo putovala ali je na kraju zavrÅ”ila u mreži golmana Slađana Mitića. U 37. minutu beležimo povredu najboljeg strelca Timoka u jesenjem delu prvenstva Ivana Dragićevića koga je zamenio Nemanja Lapčević. Već u 41. minutu, u jednoj gužvi u Å”esnaestercu, Ivan Davidović je postigao drugi gol za Timok i time zaslužio titulu ā€œigrač utakmiceā€. Mogao je Timok i do 3:0 pred sam kraj prvog poluvremena, ali igrači nisu bili dovoljno skoncentrisani posle odlično izvedenog kornera mlađanog Ognjena Nikolića.

U drugom poluvremenu su oba trenera zamenama pokuÅ”ali da dođu do bolje igre ali mreže su mirovale. Jedino uzbuđenje je bilo u 52. minutu kada je Ognjen Nikolić brzo sa loptom prodro po levoj strani i centrirao ali se Nemanja Lapčević nije najbolje snaÅ”ao u Å”esnaestercu gostiju.

Gradski stadion u Zaječaru. Igrano bez prisustva publike. Sudija: MiloÅ” Grujić iz NiÅ”a, pomoćnici MiloÅ” ToÅ”ić iz Vlasotinca i Milan Đorđević iz Leskovca. Strelci: Igor Pantić u 35. minutu i Ivan Davidović u 41. minutu. Žuti kartoni: Stefan Knežević, Ognjen Nikolić i Aleksandar Jovanović (Timok 1919), Đorđe Đorđević i Milan Milić (Trstenik PPT).
TIMOK 1919:Ā Jovanović, Marko Cvetković, Knežević, Ranđelović (UroÅ” Nikolić), Pantić (Trifunov), MiloÅ” Cvetković, Dragićević (Lapčević), Ognjen Nikolić (Ristić), Davidović (MiloÅ” Nikolić), Rudić, Gardić.
TRSTENIK PPT:Ā Mitić, Aleksić, Đorđe Đorđević, Aksentijević, Milić, Stanković (Vukosavljević), Radović, Brborić (Egerić), Vukčević, Todorović (Nemanja Đorđević), Đonić.

Izvor:Ā temporadio.rs

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Timok 1919 Trstenik PPT
Međusobne utakmice
2020-2021
13.03
14:00
Timok 1919
Trstenik PPT
2
0
22.08
17:00
Trstenik PPT
Timok 1919
2
3

Uporedni rezultati

Timok 1919
 
Trstenik PPT
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
5 (2) Dati poeni 2 (2)
2 (0) Primljeni poeni 5 (3)
+3 (+2) gol razlika na utakmicama -3 (-1)
100% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
blackjoker i joÅ” 7 korisnika su tipovali utakmicu