XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
1
0
2
Utakmica tipovana 3 puta

 
1
Ivanjica
22
2
Konjarnik
21
3
Tisa
21
2
Konjarnik
21
3
Tisa
21
4
Metalac Kolorado
21
Zufo
Metalac Kolorado
Smederevo
Sopot
Banjica
Ivanjica
Radnički 2010
Bečej
Zufo
Metalac Kolorado
0 0 pre 4 godine
2 komentara
ducacos1
Sudija Zeljko Stoilkov iz Aleksinca je igrac utakmice
pre 4 godine 0 Ā· 0
ducacos1
Ocigledno sudjenje u korist kmf konjarnik a na stetu kmf tisa proizvelo je ovakav rezultat.
pre 4 godine 0 Ā· 0

IzveŔtaj utakmice
Futsaleri Tise iz Novog Bečeja prokockali pobedu u derbiju
09.02.2020 V. Jankov

Futsaleri Tise su porazom startovali u nastavku sezone - foto: V. Jankov

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! Znali su futsaleri Tise iz Novog Bečeja za ovu narodnu umotvorinu i pre derbija prvog kola nastavka drugoligaÅ”kog karavana, ali su njeno značenje osetili na svojoj koži posle utakmice sa Konjarnikom u Beogradu. Da sve bude jasnije, vodili su na ā€žvrućem terenuā€œ legedarnog SC ā€žÅ umiceā€œ do 34. minuta sa 5:2, a izgubili utakmicu rezultatom 5:6. Ali, uvek ima neko ali...

Ā 

- Ne znam odakle da krenem. Ne da bi opravdao naÅ” poraz, nego da iznesem u javnost sve Å”to se deÅ”avalo. Već u 4. minutu je dosuđen penal protiv nas, ali se do kraja poluvremena održao koliko toliko ujednačen kriterijum suđenja. Međutim, u nastavku je bilo svega, a kulminacija je priznavanje četvrtog gola domaćina, iako lopta nije preÅ”la gol liniju. To je bio dodatni stimulans Beograđanima, jer su videli da imaju zaÅ”titu sudija, da u igri bez golmana napadaju sa pet igrača. U takvom odnosu snaga nismo mogli da pariramo, poÅ”to se video umor kod naÅ”ih igrača. Uz to, nedostajala nam je i sreća, jer je Letić kod rezultata 6:5 za domaćine pogodio stativu. Stavili smo niz primedbi na organizaciju meča i suđenje, ali Å”ta to vredi, jadikuje posle gostovanja u Beogradu trener Tise Ivan Blažin.

Pored pomenutih okolnosti na koje su uticali drugi, Novobečejci su do novog poraza doÅ”li i zbog svojih slabosti. Kao prvo, valja znati da je Čičić izostao zbog isključenja na posednjoj utakmici minule polusezone protiv Ivanjice, dok Tomčić nije igrao zbog privatnih obaveza, a baÅ” takvi iskusni igrači su nedostajali u utakmici ā€žviskog rizikaā€œ.Dodamoli tome da su Vinović i Tomić u subotu po podne igrali prijateljske utakmice na velikom travnatom terenu, a već od 17,30 sati su bili na parketu u derbi susretu drugoligaÅ”kog ranga takmičenja. Nije to korektno prema prema klubu koji se bori za prva tri mesta na tabeli. Jer, prvak direktno stiče status prvoligaÅ”a, a druge dve ekipe iza njih igraju baraž za popunu Prve futsal lige Srbije. Pojedini igrači Tise su izgubili iz vida da ove sezone, čak, četiri ekipe direktno ispadaju u republički rang takmičenja, a kako je liga izjednačena to se može dogoditi i klubovima koji se bore za elitu. Zato, oprez nije na odmet!

Dodajmo da su Novobečejci putovali sa ekipom od 11 igrača, ali su dres natapali znojem samo sedmorica: ĆURČIĆ, TOMIĆ, LETIĆ, GUBERINIĆ, CELIN, Vinović i IkraÅ”ev, dok golman Andrić, Blažin, Zokić i Stanojev nisu ulazili u igru.U drugom kolu nastavka Tisa dočekuje ekipu RB iz Valjeva.

Futsal Futsal Druga Futsal liga Konjarnik Tisa
Međusobne utakmice
2019-2020
08.02
17:30
Konjarnik
Tisa
6
5
13.09
21:00
Tisa
Konjarnik
3
2

Uporedni rezultati

Konjarnik
 
Tisa
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
8 (6) Dati poeni 8 (3)
8 (5) Primljeni poeni 8 (2)
0 (+1) gol razlika na utakmicama 0 (+1)
50% (100%) UspeŔnost 50% (100%)
Nema rezultata