XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


5
GAK
3
6
OFK Zvezdara
3
7
Brodarac
3
8
Mladi proleter
3
9
Sveti Stefan
3
10
Mabat
1
Mabat
Heroj
Omladinac
Crvenka
Brodarac
Zmaj Novi grad
PKB Kovilovo
Avala 1939
Kelti
OFK Crvenka
Izveštaj utakmice
Igrači Svetog Stefana ostavili srce na terenu

Fudbaleri Svetog Stefana uspeli su da poraze mladu ekipu OFK Zvezdare uz dosta preokreta. U poslednjem trenutku ekipa iz Slanaca ostala je bez oba golmana pa je na gol stao najiskusniji defanzivac Milenković. Medu najboljima u redovima "Svetaca" bili su Željko Savić i Vladimir Ilić koji su protiv svojih dojučerašnjih saigrača pružili dobru partiju i doprineli još jednoj pobedi kao i Goran Gajić ovogodišnje pojačanje iz Trudbenika. "Sveti Stefan" je dominirao u prvom poluvremenu stvarao šanse ali se samo minimalnim rezultatom otišlo na odmor. U 15. minutu Savić pogađa stativu, Goran Gajić je imao nekoliko prodora i udaraca ali se na gol čekalo do 35.minuta kada je po desnoj strani prošao Goran Gajić ušao u šesnaesterac i dodao do Savića koji sa peterca pogađa mrežu Zvezdare.

Već na samom startu drugog poluvremena igrači "Svetog Stefana" su stali reklamirajući ofsajd poziciju ali su to iskoristili domaći pa su preko Živanovića izjednačili rezultat. U 60.minutu posle nesporazuma štopera Čolića i golmana na ovoj utakmici Milenkovića lopta dolazi do igrača Zvezdare koga Milenković ruši u kaznenom prostoru a sudija opravdano pokazuje na belu tačku ujedno isključujući i Milenkovića. Na gol staje mladi Marjanović koji i pored parade neuspeva da odbrani vrlo precizan udarac Dejana Gajića koji dovodi domace u vođstvo od 2:1. Iako sa deset igrača gosti u dva minuta uspevaju da ponovo preokrenu rezultat golovima Vukanovića u 66 i Savića 67.minutu. Domaći ponovo izjednačuju u 74.minutu posle preciznog udarca Ðorđevića. Do zaslužene pobede "Sveti Stefan" je došao u 86.minutu kada posle kornera sa desne strane lopta pored šume nogu dolazi do Vladimira Ilića koji sa desetak metara cepa mrežu domaćih i postavlja konačan rezultat.

Iako oslabljena ekipa "Svetog Stefana" je ostavila srce na teren, srčanošću i kvalitetom je pokazala kako se bori za "crveni" dres "SVETACA". Za sledeću utakmicu protiv Dunavca trener "Svetog Stefana" Nebojša Ðurđević neće moći da računa na povređenog Milana Krunića koji se nije oporavio od duela iz prvog kola sa Dunavom kao i na Gorana Milenkovića, ali će se ekipi priključiti oporavljeni Spomenko Pavličević i Ivan Ranđelović kao i mladi golman Aleksandar Kušić i povratnik u redove Slančana Ivan Kitic.

Igralište: FK Mabat, gledalaca oko 50. Sudija: Marković Marko (Beograd). Rezultat: OFK ZVEZDARA - FK SVETI STEFAN 3:4 (0:1). Strelci: Živanović u 46., Gajić Dejan u 60.(penal) i Ðorđević u 74.minutu za OFK Zvezdaru a Savić u 35. i 67.,Vukanović u 66. i Ilić u 86.minutu za "Sveti Stefan".

OFK ZVEZDARA: Bošković, Maksimović, Popović, Simić, Đorđević, Radović (od 83. Stanković), Dojčinović D (od 46. Živanović), Gajić D, Jovanović, Dojčinović Ž i Maslaković.

FK SVETI STEFAN: Milenković Goran, Ilić Vladimir, Bugarčić Marko (od 72. Đurđević Nebojša), Ćebić Igor, Gajić Goran, Mosić Miloš (od 68. Ristić Žarko), Marjanović Đorđe, Čolić Dejan (od 80. Ćurić Alen), Božičković Duško, Savić Željko i Vukanović Vukašin.

Fudbal Fudbal Treća beogradska liga - grupa "A" OFK Zvezdara Sveti Stefan
Međusobne utakmice
2009-2010
04.04
16:00
Sveti Stefan
OFK Zvezdara
2
0
12.09
OFK Zvezdara
Sveti Stefan
3
4

Uporedni rezultati

OFK Zvezdara
 
Sveti Stefan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
3 (3) Dati poeni 6 (2)
6 (4) Primljeni poeni 3 (0)
-3 (-1) gol razlika na utakmicama +3 (+2)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata