XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
8
Milan Orlić
24
9
Stolice
23
10
Prva iskra
22
 
2
Gučevo
45
 
3
Radjevac
37
 
4
Cer
37
Prva Iskra
Sloga
Sinđelić
Borac
Velika Reka
OFK Divci
Železničar
Radnički (V)
Lipolist
Hajduk Stanko
Izveštaj utakmice
MOL Jadar: Stolice – Radjevac 1:1

Lokalni derbi dva kluba iz Krupnja privukao je veliki broj navijača koji mogu biti zadovoljni prikazanom igrom, a naročito borbenošću igrača obe ekipe. Na početku, laka terenska inicijativa Stolica i nekoliko nepreciznih šuteva na gol koji nisu bili opasnost po golmana Mijailovića. U nastavku dosta konkretnije prilike na drugoj strani. Nikola Pajić često proigrava svoje saigrače, pravi organizovane napade na protivnički gol iz kojih je stvoreno nekoliko šansi. Stefan Pajić šutira pored same stative, Kikanovićev šut Krsmanović brani kao i šut Cvijića po zemlji sa desetak metara. Još jednom se u šansi našao Kikanović ali je za malo bio neprecizan. U 26' u duel su ušli Tešmanović i Gošić na oko 20 metara od gola. U borbi za loptu zajedno ulaze u šesnaesterac gde Gošić pravi prekršaj za najstrožu kaznu. Siguran realizator je Ristić koji loptu šalje u jednu a golmana u drugu stranu. Nekoliko minuta kasnije Ristić izvodi slobodan udarac iz velike udaljenosti. Šut je jak i precizan, ali se u ulozi odbrambenog igrača našao njegov saigrač Tešmanović koga lopta pogađa i na taj način brani protivnički gol.

Do kraja poluvremena Rađevac je imao dve izgledne prilike. Najpre Stefan Pajić iz neposredne blizine glavom šalje loptu pored gola, a zatim šut Kikanovića pod prečku Krsmanović brani. Početak drugog poluvremena obeležile su Stolice. Šut Ristića iz slobodnog udarca golman Mijailović je nekako ukrotio. Sledi lepa akcija koju je započeo Tešmanović a Radulović bio u prilici da postigne gol. Međutim njegov šut u ugao Mijailović odbija a Gošić loptu šalje u korner.

Do izjednačenja dolazi u 59' kada je golman Krsmanović nepotrebno i nedovoljno dobro intervenisao a Aličić stigao loptu na krner liniji, vratio je u sredinu do Kikanoviće koji je iz velike gužve žalje u gol. Do kraja utakmice bilo je prilika na obe strane ali su mreže mirovale. Dve najpovoljnije za Stolice su bile u 67' (Ristić i Radulović kasne na centaršut Jovanovića) i 84' (Tešmanović idealno upošljava Dejana Blagojevića na 7-8 metara od gola, a ovaj uspeva da promaši celu loptu). Ni Rađevac nije uspeo da realizuje svoje poslednje šanse. Šut Stefana Pajića Krsmanović brani, na odbijenu loptu natrčava Kikanović čiji je šut izblokiran a odbijenu loptu Radivojević šalje preko gola.

Podela bodova je i najrealniji ishod ove utakmice. Ipak, na kraju za punim plenom više žale domaći, jer bi im tri boda mnogo značila u završnici prvenstva i, još uvek, neizvesnoj borbi za opstanak u ligi.

Krupanj: Stadion Stolica. Gledalaca: oko 300. Sudija: Milenko Mišić (Brasina). Pomoćnici: Momčilo Kostadinović (Donja Borina) i Zoran Matić (Korenita). Delegat:Strelci: Borisav Gajić (Loznica). Ristić Radovan u 26' (11m) (Stolice) i Kikanoviž Žarko 59' (Radjevac). Žuti kartoni: Dragan Mitrović, Miroslav Radulović (Stolice), Slaviša Radivojević, Stefan Pajić (Radjevac). Igrač utakmice: Nikola Pajić (Radjevac).

Stolice: Krsmanović, Jovanović, Ivanović, Radulović, Vukašinović, Kikanović (Marković), Mitrović, Blagojević Dalibor (Vasić), Tešmanović (Blagojević Dejan), Ristić, Gajić .
Rađevac: Mijailović, Todotović (Petković), Cvetinović (Tanasić), Gošić, Selimović, Cvijić, Aličić (Vučićević), Radivojević, Kikanović, Pajić Nikola, Pajić Stefan.

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Jadar Stolice Radjevac
Međusobne utakmice
2010-2011
29.05
17:30
Radjevac
Stolice
5
0
24.10
15:00
Stolice
Radjevac
0
5

2009-2010
06.06
17:30
Radjevac
Stolice
2
1
15.11
Stolice
Radjevac
3
0

2008-2009

Uporedni rezultati

Stolice
 
Radjevac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
6 (3) Broj utakmica 6 (3)
1 (1) Broj pobeda 4 (3)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
4 (1) Broj poraza 1 (0)
5 (4) Dati poeni 18 (12)
18 (6) Primljeni poeni 5 (1)
-13 (-2) gol razlika na utakmicama +13 (+11)
16% (33%) Uspešnost 66% (100%)
Nema rezultata