XS
SM
MD
LG

Podrinje marljivo radi, Hadžić zadovoljan

Fudbaleri Podrinja iz Janje još od 1. jula marljivo se pripremaju za novo prvenstvo u Prvoj ligi Republike Srpske.

Trening fudbalera Podrinja / foto: FK Podrinje (Janja)

Odigrane su i dvije kontrolne utakmice, obje u Janji. U prvoj je savladan novi drugoligaš Guber iz Srebrenice sa 4:1, a u drugoj sa TOŠK-om iz Tešnja rezultat je bio 1:1. Trener je zadovoljan prikazanom igrom s obzirom da su to prve utakmice.

"Bićemo spremni za start kad nam dolazi Borac iz Šamca. Naš cilj je da dobro startujemo i da se plasiramo negdje u sredinu tabele, ali prevashodni cilj je opstanak, jer je liga vrlo jaka pošto su tu povratnici iz Premijer lige Drina iz Zvornika, Borac iz Banjaluke, Slavija iz Istočnog Sarajeva i Rudar iz Prijedora ," rekao je Hadžić.

U igračkom kadru ima dosta promjena.

"Iz Podrinja su otišli golmani Đorđić (u Drinu, Zvornik) i S. Đurić (u Zvijezdu 09, Etno selo), Novaković (Zvijezda 09), V. Đurić (Švedska), Karjašević (Njemačka), Vuković i Lj. Jović. Novi igrači Podrinja su: golman Bodiroga (iz Rudara, Ugljevik), povratnici Arsenović  (iz Proletera, Teslić), Vučić i Đokić (iz Zvijezde 09), Dupor (iz Proletera, Dvorovi), M. Filopović (iz Napretka, Donji Šepak). Biće još dolazaka", sekretar kluba kaže Muhamed Talović.

Dodajmo i da je na Izbornoj Skupštini kluba za novog predsjednika UO izabran Mirsad Omeragić, dugogodišnji igrač ovog kluba.