XS
SM
MD
LG

Tiha Todorović i dalje šampionski, obezbedjen nastup na prvenstvu Evrope

Najbolja pirotska sportistkinja Tiha Todorović potvrdila je dobru formu  i odlične rezultate koje je postizala tokom ove godine. U jednom od najtežih takmičenja, Kupu Srbije, koje se održava u tri kola, Tiha Todorović je rezultatitima na  tri Turnira, u kon stekla pravo nastupa , finalnom delu.  Naša šampionka , iako je po rezultatu burenciji juniorki, ila najozbiljniji kandidat za titulu, izgubila je prvo mesto u poslednjoj seriji. Prvoplasirana  Marta Bireš i Tiha Todorović završile su takmilenje istim rezultatom 412,4  poena, ali je Bireš u poslednjoj seriji postigla 103,3 , a Tiha Todorović 102,1. Treća je Jovana Mirčeski iz Kluba Čika Mata.

streljastvo-tiha-todorovic

Takmičenje je održano u Smederevu.

Tiha Todorović i njen trener Dragan Radulović bilo su jednoglasni u oceni da je i ovo takmičenje potvrdilo šampionske vrednosti

-  Streljaštvo je poseban sport. Može vam biti medalja u rukama do poslednje serije, kada je možete “za treptaj oka” izgubiti. I ovo prvenstvo potvrdilo je dobru formu i obezbedilo nastup u dresu Srbije, ocenili su Tiha Todorović i Dragan Radulović.

Kako su na ovom takmičenju nastupile  zajedno juniorke i seniorke, Tiha Todorović je postigla peti rezultat u  konkurenciji seniorki, što se takodje smatra velikim uspehom , jer se nadmetala sa poznatim srpskim i svetskim šampionkama. Finale Kupa Srbije na programu je u februaru.

Ovim rezultatima naša šampionka obezbedila je mesto u reprezentaciji Srbije za evropsko prvenstvo koje će se održati u februaru u Moskvi. Tiha Todorović je prema postignutim rezultatima zvaničnoi najbolja juniorka u gadjanju standardnmom vazdušnom puškom u Srbiji i medju najboljim seniorkama u našoj zemlji.