XS
SM
MD
LG

Kompletni na putu povratka

Gorčinu fudbalske nepravde doživeli su u fudbaleri Kluba za mali fudbal Pirot. Posle incidenta u Smederevu , za koji j domaćin trebalo da snosi odgovornost, Smederevci su ostali prvoligaši, a Pirot se preselio u Drugu ligu. I ne samo to, svi igrači Pirota koji su bili u protokolu na ovom meču kažnjeni su utakmicom neigranja.

Smederevska nepavda plaćena je prvim porazom u drugoj ligi. Novi trener Dragan Stanković, sa novim timom, u kojem su igrali kapiten Potić koji nije igrao u Smederevu i povratnici Cenić , Djordjević i golman Nikolić, kao i novajlija Alen Aleksov bivši igrač balkanskog i mladi Stojić, pokušao je da se suprodstavi kompletnom timu Vinter sporta iz Niša , kandidatu za prvo mesto. Gosti su pobedili jer POiroćanci sa jednim igračem na klupi nisu mogli da pruže veći otpor.

Smederevske rane su zaceljene i Pirot će u subotu u meču Drugog kola igrati u kompletnom sastavu. Dragan Stanković kaže nda će mu biti malo „čudno“ da kraj sebe na klupi ima veliki broj fudbalera. Pirot je spreman da uosti ekilopu prokuplja i gostu napuni mrežu.

Utakmica Pirot – Prokuplje igra se u subotu od 16 časova uz direktan pprenos u emisiji Dunav Sportofon i na Portalu Plus online.

 

Trening KMF Pirot