XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Fudbaleri Bora jesenji prvaci Borske okružne lige

Fudbaleri Bora u pretposlednjem kolu Borske okružne lige, na domaćem terenu savladali su ekipu „Branika“ iz Štubika 1:0 (0:0). Jedini pogodak za domaći tim postigao je Terzić u 80 minutu. Glavni sudija Nikola Knežević iz Bora imao je pune ruke posla, podelio je šest žutih i jedan crveni karton.

Prvih 20 minuta proteklo je u ispitivanju snaga, “crno-beli” imali su više loptu u svom posedu, ali su gosti pretili iz kontra napada i stvorili više izglednih situacija za postizanje gola. Do kraja poluvremena mreže su mirovale na obe strane (0:0). U nastavku sustreta viđen je lepši fudbal na stadionu kraj “pirita” u Boru. Domaćin je napadao, a gosti se branili kako bi osvojili bod sa liderom na tabeli. Borani su pogodok postigli nakon šuta Jovanovića i nespretne intervencije gostujućeg čuvara mreže Pantića, odbijenu loptu sproveo je u mrežu Terzić u 80 minutu 1:0. Do kraja susreta gosti su imali dve dobre prilike da rezultat poravnaju.

 

OFK Bor - Branik detalj sa utakmice *** Foto: D.Popaz

Ovom pobedom OFK Bor osvojio je jesenju titulu u Borskoj okružnoj ligi, jer ekipe Brestovca i “Rudara” imaju šest bodova manje u odnosu na OFK Bor. Tim “crno-belih” naredne subote snagu će odmeriti sa ekipom Krivelja u derbiju poslednjeg kola okružne lige na stadionu “Četvrti kilometar” u Boru.

Utakmica počinje u 13 sati.

 

Bor – Gledalaca 100. Sudija: Nikola Knežević (Bor), Strelac: M.Terzić u 80.minutu (Bor), Žuti kartoni: Nikolić, Balašević, Jovanović (OFK Bor), Tričković, Lazić, Boboković (Branik) Crveni karton: Vujović (Branik).

OFK Bor: Trailović, Živanović, Nikolić, Radovanović (Mijucić), D. Janković, Lazarević, Terzić, S. Jovanović, Stamenkovski, Mašić i N. Jovanović (Balašević).

Branik: Pantić, M. Mihajlović, Vujović, Tričković, V. Lazić, Paunović, Ćirić, M. Lazić, B. Mihajlović, Boboković, Milutinović.

 

 

Fudbal Fudbal Borska okružna liga Bor Branik
Međusobne utakmice
2011-2012
09.06
17:00
Branik
Bor
1
1
Bor
12.11
13:30
Bor
Branik
1
0
Bor

Uporedni rezultati

Bor
 
Branik
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (1) Dati poeni 1 (1)
1 (0) Primljeni poeni 2 (1)
+1 (+1) gol razlika na utakmicama -1 (0)
50% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača