XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
47%
21%
32%
Tipovanja
1
X
2
8
0
2
Utakmica tipovana 10 puta

3
BASK TEK
3
4
Dinamo 1945
3
5
Metalac
3
 
31
Železničar (P)
0
32
Voždovac
0
33
Zlatibor
0
Kabel
Borac (Š)
Podunavac
OFK Kikinda
GFK Sloven
Partizan
TSC
Čukarički
Novi Pazar
Spartak ŽK
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Zmajevi "peticom" počeli pohod na trofej u Kupu
01.11.2023 fkvozdovac.rs

Fudbaleri Voždovca uspešno su započeli učešće u Kupu Srbije, pošto su u prvoj rundi slavili na gostovanju Dinamu 1945 sa 0:5 (0:4). Golove su postigli Bogdan Vaščuk u 28, Matija Mitrović 32, Danilo Teodorović 35, Žunior Flemings 45. i Nikša Vujanović u 83. minutu utakmice u Pančevu. 

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, gospodin Marko Savić, izneo je impresije posle meča.

„Dobar je utisak posle pobede u Kupu, gde imamo najveće ambicije i želimo da pokušamo da dođemo do trofeja. Sa takvim stavom smo izašli na utakmicu koja nije bila laka protiv ekipe koja igra u niskom bloku, na terenu koji je težak za igru“, rekao je gospodin Savić i dodao. 

„Prvo poluvreme bili smo veoma dobri, skoncentrisani, u drugom smo malo pali, ali suštinski utisak je veoma povoljan. Pokazali smo takmičarsku ozbiljnost koja može da nas odvede gde hoćemo i ja na tome čestitam svojim igračima“.

Gosti su od starta imali terensku inicijativu, prvi su stigli do kornera u trećem minutu, posle kog nije bilo promene rezultata.

Nastavili su Beograđani sa svojom prepoznatljivom igrom i kratkim dodavanjima kružili su oko kaznenog prostora, u sedmom minutu lepo su kombinovali Vaščuk i Antonijević, čiji oštar centaršut je neko izblokirao za novi korner. 

Mitrović je izveo udarac iz ugla, pronašao Teodorovića koji je iz okreta pokušao da ugrozi gol rivala, ali je njegov šut izblokiran.

Najzaposleniji u prvih dvadesetak minuta bio je mladi vezista Zmajeva, pošto je u nekoliko navrata izvodio korner, u međuvremenu tražeći prostor između linija rivala kako bi uposlio svoje saigrače iz napada.

U 20. minutu Kojić je iz velike udaljenosti oprobao svoj udarac, koji je završio pored stative.

Minut kasnije šutirao je i Vilka, međutim, nije bio precizan.

Razigrali su se u tom periodu izabranici Marka Savića, a najlepšu akciju u dotadašnjem toku meča kreirali su u 24. minutu po desnoj strani, kada je Kojić uposlio Flemings, a ovaj se oslobodio čuvara i uputio šut ka golu Pančevaca, ali je lopta završila tik preko prečke.

Silni napadi igrača kluba iz Zaplanjske isplatili su se u 28. minutu kada je Bogdan Vaščuk matirao golmana Dinama i doveo Voždovac u vođstvo.

Osokoljeni pogotkom gosti su nastavili sa atacima, pokušaj Teodorovića su uspeli da zaustave domaći, ali je Mitrović u nastavku akcije šutem sa ivice kaznenog prostora matirao golmana rivala i u 32. minutu duplirao prednost svog tima. 

Dva minuta posle toga centarfor Zmajeva je još jednom pripretio Pančevcima, a u 35. minutu našo se među strelcima nakon što je sjajno reagovao na dodavanje Flemingsa s leve strane i spakovao loptu u mrežu Dinama.

Nije tu bio kraj uzbuđenjima, krilni fudbaler sa Jamajke bio je brži od sudijske pištaljke i pred odlazak na pauzu se upisao u listu strelaca.

Strateg Voždovca na poluvremenu je izvršio četiri promene, šansu su dobili StoisavljevićBogdanovićKrpić i Vujanović, umesto VaščukaĐurđevićaMitrovića i Flemingsa.

Drugi deo igre počeo je ofanzivom gostiju.

Rezervista Vujanović je u 53. minutu zaradio žuti karton, jer je glavni arbitar procenio da je u jednoj situaciji simulirao u protivničkom kaznenom prostoru.

Dva minuta posle toga šef Savić izvršio je novu promenu u timu, umesto Teodorovića na terenu je bio Burmaz.

U 65. minutu mladi golman Bjelica istakao se pravovremenim istrčavanjem kada je otklonio opasnost ispred svog gola.

Nastavili su sa napadima fudbaleri beogradskog tima, a konačan rezultat meča postavio je Nikša Vujanović u 83. minutu kada se odlično snašao na drugoj stativ posle centaršuta Vilke sa levog boka. 

Do kraja meča nije bilo promene rezultata i Voždovac je zasluženo slavio i izborio plasman u narednu rundu Kupa Srbije

Kup Srbije Kup Srbije Kup Srbije Dinamo 1945 Voždovac
Međusobne utakmice
2023-2024
01.11
13:00
Dinamo 1945
Voždovac
0
5

Uporedni rezultati

Dinamo 1945
 
Voždovac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 5 (0)
5 (5) Primljeni poeni 0 (0)
-5 (-5) gol razlika na utakmicama +5 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
SlobaS i još 9 korisnika su tipovali utakmicu