XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
48%
16%
36%
Tipovanja
1
X
2
1
0
0
Utakmica tipovana 1 puta

 
3
Arsenal
27
4
Tottenham Hotspur
26
 
5
Aston Villa
25
4
Tottenham Hotspur
26
 
5
Aston Villa
25
6
Manchester United
21
Wolverhampton
Chelsea
Crystal Palace
Fulham
Luton Town
Fulham
AZ
Nottingham Forest
Luton Town
AZ
Igrači i ocene

5: Do 86 minuta Odlična partija Argentinca. Pokazao je da idalje može da igra prvu postavu u konkurenciji sa Bentankurom, Hojbjergom, Skipom i Bisumom. Postigao je prelep gol u 22. minutu.

5: Najsvetlija tačka Totenhema na današnjoj utakmici. Asistirao je iz kornera za gol Lo Selsoa u 22. minutu. Imao je još dve odlične prilike posle šuteva iz daljine. Jedan je odbranio Martinez, a drugi pogodio stativu.

4: Dobro se držao ako se pogleda da ni on nije štoper. Kao levi bek se vrlo dobro snašao i donekle je držao zadnju liniju.

4: Stativa u 3 minutu mu još odzvanja u glavi. Stvorio je nekoliko prilika za svoj tim koje nisu umeli da pretvore u pogodak. Neverovatno je koliko Totenhem nije imao sreće večeras, kao i u poslednje dve utakmice.

4: Od 32 minuta Ušao umesto povređenog Bentankura. Ne forsira ga Postekoglu, ali Hojbjerg pokazuje da je itekako ozbiljna konkurencija u veznom redu.

4: Do 32 minuta (povredio se) Izgledao je veoma dobro na terenu. Ali je šteta njegova povreda zbog grubog starta Keša.

3: Omašio je par zicera, ali je i napravio dosta šansi za Pevce. Njegova brzina je pravila probleme odbrani Aston Vile, ali ništa konkretno nije napravio.

3: Od 71 minuta Nije jasan ovaj potez Postekoglua. Jeste Gil koga je zamenio igrao loše, ali nije bilo logično da umesto krila ubaci zadnjeg veznog pri rezultatu 1:2 u korist Aston Vile.

3: Ne leži mu pozicija štopera. Napravio je nekoliko velikih greški, ali ne može da mu se sudi jer je klasičan ving-bek na mestu štopera.

3: Do 71 minuta Nekoliko dobrih driblinga i centaršuteva, ali nikakav konkretan učinak mladog Španca.

3: Prvi meč nakon suspenzije zbog crvenog kartona protiv Čelsija. Ništa konkretno nismo videli od Italijana Afričkog porekla.

3: Neverovatan je podvig koji je danas Son postigao, HET-TRIK GOLOVA IZ OFSAJDA. Čak tri puta su gledali VAR i sva tri puta su poništavani golovi Korejcu.

3: Imao je par dobrih izletanja i odbrana, ali je lako primio dva gola (još jedan je primio u 24. minutu, ali je poništen)

Aston Villa
Birmingham

5: 6 izuzetno važnih odbrana je zabeležio Argentinac. Neverovatno je da i pored 6 odbrana, 3 gola su poništena Totenhemu, pogodili su dve stative (Poro i Kuluševski) i omašili još 3 stopostotne prilike (Son i Džonson)

5: Postigao je gol u nadoknadi prvog poluvremena i skinuo šut sa linije. Neverovatan učinak Španskog štopera. Imao je još jednu veliku priliku u 5. minutu kada je tukao loptu glavom tik pored stative.

4: Od 46 minuta Asistencija za gol Votkinsa u 61. minutu. Imao defanzivnije zadatke koje je dobro ispunio. Veoma dobro je povezao defanzivu i ofanzivu.

4: Žuti karton (38') Odradio je posao u defanzivi reprezentativac Francuske i pomogao Aston Vili da odnese 3 boda u Birmingem.

4: Dobra utakmica bivšeg levog beka Barselone, PSŽ-a i Rome. Imao je odličnu priliku u 70. minutu da iz slobodnog udarca postigne pogodak, ali je Vikario uspeo da odbrani.

4: Do 90+1 minuta Žuti karton (82') Postigao je gol u 24. minutu glavom, koji je poništen zbog milimetarskog ofsajda. Postigao je gol u 61 minutu i doneo prednost Vili. Imao je još jednu veliku šansu koju nije iskoristio, jer je sa pola metra promašio gol.

4: Do 90+1 minuta Žuti karton (41') Vrlo dobra partija kapitena kluba iz Birmingema. Igrao je uz levu aut liniju, ali je imao defanzivnije zadatke, koje je i ispunio.

3: Danas je igrao na poziciji desnog beka, iako je klasični štoper. Gil mu je zadavao probleme zbog njegove brzine, ali je uspeo da ga zadrži uz pomoć Karlosa.

3: Vidi se želja Brazilca. Polako se vraća u formu posle povrede koja ga je odvojila od terena celu prošlu sezonu.

3: Do 45 minuta Žuti karton (27') Danas na drugačijoj poziciji nego inače (igra desnog beka, danas igrao desnog veznog u formaciji 4-4-2). Napravio je grub start i povredio Bentankura, zbog kojeg je dobio žuti karton.

3: Do 45 minuta Pokušalo se sa njegovom brzinom koju poseduje, ali nije uspeo ništa konkretno da pokaže u prvom poluvremenu. Zato ga je Emeri ostavio u svlačionici.

3: Od 46 minuta Malo bolje se snašao od Keša, jer je ovo ipak njegova prirodna pozicija.

: Od 90+1 minuta Premalo vremena za konkretnu ocenu.

: Od 90+1 minuta Premalo vremena za konkretnu ocenu.

  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Međusobne utakmice
2023-2024
10.03
14:00
Aston Villa
Tottenham Hotspur
0
4
26.11
15:00
Tottenham Hotspur
Aston Villa
1
2

2022-2023
13.05
16:00
Aston Villa
Tottenham Hotspur
2
1
01.01
15:00
Tottenham Hotspur
Aston Villa
0
2

Uporedni rezultati

Tottenham Hotspur
 
Aston Villa
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (0) Broj pobeda 3 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
3 (2) Broj poraza 1 (1)
6 (1) Dati poeni 6 (2)
6 (4) Primljeni poeni 6 (5)
0 (-3) gol razlika na utakmicama 0 (-3)
25% (0%) Uspešnost 75% (50%)
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača