XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
46%
25%
29%
Tipovanja
1
X
2
2
1
3
Utakmica tipovana 6 puta

 
7
Radnik
5
8
IMT
4
9
Mladost (L)
4
3
Partizan
7
4
Čukarički
7
5
Spartak ŽK
6
Novi Pazar
Voždovac
Spartak ŽK
RFK Novi Sad 1921
Radnički (NB)
Javor Matis
Radnički 1923
Radnički (N)
Radnički 1923
Crvena zvezda
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
"Traktoristi" tranzicijom razmontirali "brđane"

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

IMT je kao novajlija pravo osveženje u Super ligi Srbije, svojom napadačkom i efikasnom igrom oplemenio je elitni rang. Njihovi gosti sa Banovog brda se već godinama nalaze u vrhu srpskog fudbala, a pred današnji meč su promenili trenera, sa klupe ih je predvodio bivši igrač i kapiten Igor Matić.  Počelo je obostrano jako, sa puno trčanja i kombinatorike, a Miloš Luković je u 11. minutu propustio da realizuje prvu priliku za IMT. Našao se sam pred protivničkim golmanom Filipovićem, ali se spetljao i šansa je otišla u nepovrat. Čukarički igra zrelije, a u 26. minutu lepu akciju i centaršut Rogana u gol nije pretvorio Badamosi, sa nekih 7-8 metara loptu je glavom poslao pravo u naručje Gordića. 

 

Domaći su uspešno izdržali pritisak, a u 34. je sevnula kontra iz koje su poveli. Kijevčanin je sa svoje polovine dubinskim pasom uposlio Luku Lukovića koji je pobegao odbrani belo-crnih i loptu kraj nemoćnog Filipovića smestio u mrežu. Čukarički i posle primljenog gola ima više loptu u posedu, ali jedino što je vredno pomena zbilo se u 44. minutu kada je Ovusu uposlio Docića, a ovaj sa roglja šesnaesterca zamalo prebacio gol.
Strateg gostiju je na poluvremenu izvršio dve taktičke izmene želeći da igra još ofanzivnije. Međutim, domaći imaju ubitačnu tranziciju, a Kijevčanin i Radočaj na isteku 46. minuta zbog brzopletosti nisu uspeli da u gol pretvore zrelu priliku. Kako je meč odmicao pritisak ˝brđana˝ je bio sve veći, domaći su se povukli na svojih 30 metara i napravili čvrst bedem.

IMT se organizovano branio, a u 77. minutu uspeo i da duplira prednost preko rezervista. Najpre je Živojinović šutirao sa 12-13 metara golman Čukaričkog je na kratko odbio loptu, Stamenić je prihvatio i mirno poslao u desni donji ugao. Upinjali su se gosti ne bi li do kraja postigli makar počasni pogodak, ali su ˝traktoristi˝ uspeli još i da uvećaju prednost. Igrao se drugi minut nadoknade vremena kada su Živojinović i Miloš Luković istrčali kontru dva na jedan i matirali danas nestvarno loše goste za konačnih 3:0.
Igra koju je Čukarički pokazao ne hrabri pred nastup u Ligi Evrope protiv pirejskog Olimpijakosa. Na drugoj strani mudrom i požrtvovanom igrom novajlija je iznenadio papirnatog favorita i ubeležio drugu uzastopnu pobedu u elitnoj diviziji. U narednom 5. kolu IMT gostuje u Bačkoj Topoli, dok ˝brđani˝ igraju kod koće protiv Radnika iz Surdulice.

IMT - ČUKARIČKI 3:0 (1:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 500. GL.SUDIJA: Trifković Dejan. POM.SUDIJE: Stojković Uroš i Mihajlović Milan. STRELCI: L.Luković 34, Stamenić 77. i M.Luković 90+2.min (IMT). ŽUTI KARTONI: Glišić i M.Luković (IMT), Stevanović (Čukarički).
IMT: Gordić, Savić, Vukić (Nikolić), Glišić, L.Luković (Stefanović), M.Luković, Ćirković, Kodžić (Šedrak), Radočaj (Živojinović), Kijevčanin (Stamenić), Lambulić.
ČUKARIČKI: Filipović, Rogan (Endiaje), Docić, Stevanović, Adžić (Alinvi), Sisoko, Badamosi, Drezgić, Ovusu (Ivanović), Ćalasan (Nikčević), Miladinović (Tomović).

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT Čukarički
Međusobne utakmice
2023-2024
18.12
18:00
Čukarički
IMT
0
1
IMT
18.08
18:00
IMT
Čukarički
3
0
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
Čukarički
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
4 (3) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 4 (1)
+4 (+3) gol razlika na utakmicama -4 (-1)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Aleksa Mašić i još 5 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača