XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
2
0
0


 
1
Srem
18
 
2
Joker
17
3
Hajduk
14
 
6
Omladinac
12
7
Topola
10
8
I Came To Play
9
Futog
Podrinje
Hajduk
I Came To Play
Futog
Omladinac
Srem
Podrinje
Hajduk
Topola
Izveštaj utakmice
Ubedljivi somborski Jokeri
06.12.2020 Predrag Maravić

KK Joker - Sombor

Somborci i Novosađani odigali su zanimljivu i borbenu utakmicu u dvorani Mostonga u Somboru u okviru 10. kola Prve RL Sever - grupa A. Košarkaški  Jokera pobedili su ekipu I Came To Play rezultatom 79:62 (16:12,18:19,23:13,22:18). Novosađani su u prvom periodu igre postigli četiri trojeke, a drugu četvrtinu dobili sa poenom razlike. Somborci su u prvom poluvremenu od 15 pokušaja za tri poena pogodili samo jednom.

 

Na poluvremenu trener Isidor Rudić i predsednik Branislav Jokić su predočili svojim košarkašima u čemu najviše greše i šta treba ispraviti u fazi odbrane. Košarkaši Jokera su u drugom poluvremenu zaigrali angažovanije i čvršće u odbrani, a lepršavije i efikasnije u napadu, što i krajnji rezultat meča pokazuje. Tokom drugog poluvremena bilo je odličnih i atraktivnih akcija i efikasnih poena. Na kraju ubedljiva pobeda Jokera, sedma u nizu za vrh tabele, iako imaju tri neodigrane utakmice.

Kapiten Jokera - Igor Arnaut

Kapiten Jokera Igor Arnaut posle utakmice je rekao: - Nismo odigali prvo poluvreme kako smo se dogovorili i želeli. U drugom delu sve je štimalo i ubedljivo smo slavili. Naš cilj je vrh tabele i plasman u viši rang. Imamo sjajne uslove za rad, uprava kluba nam sve obezbeđuje blagovremeno. Takođe, imamo veliku podršku od našeg NBA asa Nikole Jokića. Mnogi od nas su završili fakultete, nekolicina i sada studira. Nedostaju nam naši navijači, kojima želimo da podarimo titulu i zajedno na proleće proslavimo plasman u  viši rang takmičenja. Svaka čast vašem portalu, pratimo vas svakodnevno, sa puno informacija, rezultata na vreme i reportaža.

Trener Jokera - Isidor Rudić

Trener Isidor Rudić je istakao: Kao i što sam najavio, nije bilo lako sa Novosađanima. U drugom delu igre odigali smo onako kako želimo da igramo u svakoj utakmici. Igrali smo bez Jovanovića i Đurđević, koji se vraćaju narednih dana u pogon. Imamo cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja. U klubu trenira 200 dečaka, pionira, kadeta, raznih godišta koji vredno rade i takmiče se u svojim ligama. Organizujemo i međunarodni "Joker kamp" i Nikola Jokić nam pruža veliku podršku.

Milan Stojkov - trener kadeta Jokera

Milan Stojkov je trener kadeta nam je rekao: U klubu imamo 15 kadeta koji napreduju i pripremamo ih za ulazak u seniorsku ekipu. Organizovani smo na vrhunskom nivou i pozivamo roditelje devojčica i dečaka da ih dovedu u naš klub, da se deca razvijaju i napreduju u karijeri i životu. Uvek smo uz vaš portal i mnogi naši Somborci koji žive širom sveta, a posebno u Americi i Evropi prate naše igre i rezultate na vašem portalu. 

Tekst: Predrag Maravić

Košarka Košarka Prva RL Sever - grupa A Joker I Came To Play
Međusobne utakmice
2020-2021
05.12
17:15
Joker
I Came To Play
79
62
18.10
17:00
I Came To Play
Joker
57
64

Uporedni rezultati

Joker
 
I Came To Play
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
143 (79) Dati poeni 119 (57)
119 (62) Primljeni poeni 143 (64)
+24 (+17) gol razlika na utakmicama -24 (-7)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača