XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
47%
35%
18%
Tipovanja
1
X
2
2
3
5
Utakmica tipovana 10 puta

13
Radnički (SM)
3
14
Zemun
3
15
Trayal
3
16
Dinamo
3
17
GFK Dubočica
2
18
Sloga (K)
1
Jedinstvo (R)
Železničar (P)
GFK Jagodina
Budućnost
Trayal
Borac 1926
OFK Žarkovo
Radnički 1923
Kabel
Rembas
Izveštaj utakmice
Nula u Zemunu

Foto: H.D.Vujanović

Susret dva tima iz donjeg dela tabele, Zemuna koji je počeo utakmicu sa 7 bonus igrača i 9 na klupi, totalno podmlađenog sastava, i iskusnog tima iz Leskovca je započeo šansom za goste već u 6. minutu. Stanković je sa oko 10 metara iskosa poslao loptu iznad gola. Igralo se u laganom ritmu sve do 32. minuta kada je Crnomut uposlio Njamculovića na 10 metara od gola gostiju, a ovaj pokušao iz prve da savlada gomana Mladenovića, ali je promašio čitav gol. U 42. minutu je Crnomut prodro po desnoj strani i stigavši nadomak gola šutirao u suprotan ugao, zamalo neprecizno. 

Posle te dve prilike domaćih uzvratili su Leskovčani u 45. minutu, kada nakon kornera Ilić biva najviši u skoku, ali njegov udarac glavom sa 7-8 metara nije bio precizan. Prvo poluvreme apsolutno nezanimljivo, ispod nivoa ranga u kojem se akteri takmiče.

Dubočica u drugom poluvremenu ima veći posed lopte i stvara više prilika za gol. Najopasniji su bili posle prekida, pa tako posle kornera u 51. minutu Lazar Mitrović je probao atraktivno sa 10 metara, međutim prebacio je gol za čitav metar. Posle još jednog kornera u 55. minutu Stojković je šutirao nogom, a gol je spasao Đalović izbacivši loptu sa gol linije.

Zemun je jedinu priliku imao u 58. minutu preko mladog Todorovića čiji je šut sa 13-14 metara išao pravo u golmana Mladenovića. A, onda se u 85. minutu istakao domaći golman. Ivanov je snažno šutirao u donji desni ugao sa ivice šesnaesterca, a Pejović se izvio koliko je dug i odbranio.
Utakmica je završena najnepopularnijim rezultatom, a igra obe ekipe nije obećavajuća obzirom da čak 8 klubova ispada iz Prve lige na kraju sezone. Naredno kolo Zemun ide u Kraljevo kod fenjeraša Sloge, a Dubočica u Leskovcu dočekuje još jednog novajliju u ligi Loznicu i nada se prvoj pobedi u sezoni.

ZEMUN - DUBOČICA 0:0

STADION: Gradski stadion Zemun. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Ćirić Stefan. POM.SUDIJE: Blagojević Ivan i Todorović Nemanja. ŽUTI KARTONI: Njamculović (Zemun), Ivanov, D.Mladenović i A.Mitrović (Dubočica).
ZEMUN: Pejović, Stevanović, Turkulj, Njamculović, Lazarević, Mijailović, Pavlović, Petrović (Kuzmanović), Križan (Todorović), Đalović, Crnomut (Cakić).
DUBOČICA: M.Mladenović, Nikolić, Ivanov, Stanković, Savić, Ilić (A.Mitrović), D.Mladenović, Marković, Stojković (Milić), Onimisi, Radić (L.Mitrović).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Zemun GFK Dubočica
Međusobne utakmice
2020-2021
21.03
15:00
GFK Dubočica
Zemun
3
1
13.09
16:30
Zemun
GFK Dubočica
0
0

Uporedni rezultati

Zemun
 
GFK Dubočica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 1 (1)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
1 (0) Broj poraza 0 (0)
1 (0) Dati poeni 3 (3)
3 (0) Primljeni poeni 1 (1)
-2 (0) gol razlika na utakmicama +2 (+2)
0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
Mikac i još 9 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača