XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
66%
24%
10%
Tipovanja
1
X
2
6
0
2
Utakmica tipovana 8 puta

4
Sloga 33
6
5
Sušica
6
6
Loznica
5
5
Sušica
6
6
Loznica
5
7
Sloga (P)
5
Jedinstvo
RSK
Takovo
Šumadija (T)
Apolon 2018
Sloga (K)
Sloga (P)
Mačva 1929
Provo
FAP
Izveštaj utakmice
Goleada u Sušici, Lozničani do pobede u foto-finišu

Najzanimljivija utakmica 4. kola Srpske lige Zapad odigrana je na stadionu Sušice u Kragujevcu, gde je domaćin u susretu sa Loznicom prokockao vođstvo od dva gola i na kraju doživeo drugi poraz u sezoni, rezultatom 4:5 (2:3).

 

Da je fudbal takva igra koja često priređuje maltene filmske obrte, dokaz je i današnja utakmica odigrana na stadionu Sušice. Iako se očekivalo da će susret Kragujevčana i Lozničana biti rezultatski neizvestan, malo ko je mogao naslutiti ovakav tok događaja i čak devet golova.

Sve je za Sušičane krenulo kao „po loju“. Igrao se 11. minut kada je dosuđen kazneni udarac za domaći tim, koji je u pogodak pretvorio iskusni Nenad Đurđević. Šest minuta kasnije tim Miroslava Stakića duplirao je vođstvo posle lepe akcije koju je krunisao mladi Filip Đurović, doskorašnji član Radničkog 1923.

Delovalo je u tim trenucima da će domaćin lakše nego što se to očekivalo doći do bodova u susretu sa nekadašnjim prvoligašem, ali su Lozničani mislili drugačije. Strpljivo su gosti vrebali priliku da iz kontranapada ugroze gol svog rivala i u tome su konačno uspeli u 27. minutu, kada je Filipović smanjio na 2:1.

A onda je na scenu stupio Stefan Tripković. Nekadašnji fudbaler Rada i Voždovca je u roku od samo šest minuta postigao dva gola i svom timu obezbedio preokret i vođstvo od 3:2 na poluvremenu. Nije se tu Tripković zaustavio, već je u 70. minutu ponovo pogodio kompletiravši tako het-trik.

Šokantan obrt ostavio je simpatizere Sušice bez teksta, ali zato igrači kragujevačkog srpskoligaša nisu imali nameru da se predaju. Tračak nade pružio je iskusni Vladimir Božović, koji je u 75. minutu smanjio na 3:4.

Igrao se 82. minut kada je sudija dosudio još jedan kazneni udarac za domaći tim. Odgovornost je opet preuzeo najbolji strelac Sušičana u dosadašnjem delu sezone Nenad Đurđević i sigurnim udarcem sa jedanaest metara poravnao na 4:4, za uzdah olakšanja na stadionu Sušice.

Međutim, Fortuna je u poslednjim trenucima susreta rešila da ipak okrene leđa Sušičanima. Iskusni napadač Loznice Dragiša Komarčević uspeo je da po peti put matira golmana Sušice Mihaila Veličkovića i donese svom timu konačan trijumf.

SUŠICA – LOZNICA 4:5 (1:2)

KRAGUJEVAC
Stadion:
 FK Sušica
Sudija: Miroslav Miletić (Gornji Milanovac)
Pomoćnici: Nikola Kuburović (Gornji Milanovac), Jovan Filipović (Kraljevo)
Strelci: Đurđević u 11. i 82. (oba iz jedanaesterca), Đurović u 17. i V. Božović u 75. minutu za Sušicu, a Stanojević u 27, Tripković u 38, 44. i 70. i Komarčević u 90. minutu za Loznicu
Žuti kartoni: Jovović (Sušica), Vukašinović, Matić, Komarčević, Tripković (Loznica)

SUŠICA: Veličković, Baroš, Đukić, Andrejević (od 46. Nedović), V. Božović, Jovović, Cvijović, F. Đurović (od 74. S. Božović), L. Đurović (od 54. Dobrić), Đurđević, Živadinović.

LOZNICA: Vukašinović, Spasenović, Bogićević, Stanojević, Filipović, Vujčić, Matić, Komarčević, Bogdanović (od 62. Kojić), Brkić, Tripković (od 83. Jovičić).

Nakon ovog nesrećnog poraza, Sušica je „skliznula“ na deveto mesto srpskoligaške tabele, dok su Lozničani „skočili“ na treću poziciju.

U sledećem kolu srpskoligaš sa Sušičkog brda gostuje Mačvi 1929 u Bogatiću, a Loznica dočekuje Trepču iz Kosovske Mitrovice.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Sušica Loznica
Međusobne utakmice
2019-2020
01.09
16:30
Sušica
Loznica
4
5

Uporedni rezultati

Sušica
 
Loznica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
4 (4) Dati poeni 5 (0)
5 (5) Primljeni poeni 4 (0)
-1 (-1) gol razlika na utakmicama +1 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
Aleksaaaaaaaa i još 7 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača