XS
SM
MD
LG

Antalija teško sa Bejkozom

Rukometaši Antalije pobedili su u utakmici koja je igrana proteklog vikenda u hali “Suleyman Evcilmen Spor Salonu” gde je Balkanska kolonija odnela ceo plen.

Ekipa Antalije je veoma loše pristupila meču što je pruzrokovalo da se ode na poluvreme sa jednim golom razlike 16:15 a meč završi rezultatom 27:26. Najbolji na meču bio je bivši srpski reprezentativac Stojanović Aleksandar koji je standardno ubeležio 8 golova i učvrstio se na prvoj poziciji i takoreći obezbedio titulu prvog strelca Turske Superlige. Pratili su ga Savo Mešter koji je takođe nastupao za reprezentaciju Srbije sa 5 pogodaka, Bosanskohercegovački reprezentativac Alen Ovčina sa 4 pogotka, crnogorski internacionalac Božidar Nikočević sa 3 dok su Boris Šekarić i Milan Rašić upisali po 1 pogodak. Što se tiče domaćih igrača najviše pogodaka je imao golman Hakan Turkmen (2), pratili su ga Savaš Beyhan, Yagiz Yurdakul, Veli Kara sa po jednim pogotkom.

Što se tiče gostujuće ekipe najbolji strelac bio je Mykola Stetsyura koji prati Aleksandra Stojanovića u borbi za prvo mesto na listi najboljeg strelca lige. Dobru igru pružio je i hrvatski internacionalac Danijel Arapović koji igra na poziciji srednjeg beka i ubeležio je 4 pogotka.

Foto: Privatna arhiva: Mustafa Babačan

Igrači Antalije otputovali su u Batman gde će narednih dana igrati kup. Iz Batmana će otputovati na ligaški meč protiv Adiyamana gde crnogorski trener Stevo Nikočević očekuje pobedu svojih pulena dok će ekipa Beykoz Belediyespora odigrati zaostalu utakmicu 14. kola protiv drugoplasirane ekipe Ankare.