XS
SM
MD
LG
PADEJ je postavio novu vest
"LOTO DOBITNIK" PONOVO U VALJEVU !!!

U nedelju 04.09.2022.godine Izvučena je fudbalska sedmica na "Senjaku" FK KOLUBARA 2 - FK MILENKO PAVLOVIĆ 7 - 3

 

Što bi rekli informatičkim rečnikom viđen je copy paste početak utakmice kao sa Ribnikarom u prvom kolu. Kako je tada tako je i sada Kolubara 2 je silovito krenula i u prvih 20ak minuta stvorila sijaset šansi.Ali kako to biva u fudbalu kad se ne iskoriste šanse usledila je kontra gostiju i iz jedine šanse u prvom poluvremenu postižu pogodak..0-1..14minut.

 

Zna se da je ranjeni lav najopasniji a Kolubara 2 je bila ranjen i mnogo besan lav.Od tog trenutka samo jedan tim je igrao na "Senjaku".

 

Napadač domaćih Djerić Krsta pravi veleslalom kroz gostujuću odbranu na čemu bi mu pozavideo i čuveni slovenački smučar Matjaž Debeljak..1-1..30minut.

 

Da sve dođe na svoje mesto pobrinuo se kapiten domaćih Jovanović Predrag šutem sa distance za koji su malo dve golmanske ruke i to je 2 - 1..35minuta.

 

Kako bi se žargonski reklo Jovanović Predrag je "namirisao krv" i kidiše poput gladnog geparda i odbrana gostiju je nemoćna..3-1--44minut..

 

Tek što je počelo drugo poluvreme golman gostiju i kriv i dužan skriva penal.Elem,imao je sreću što se bacio suprotno od lopte jer je to ipak šut Đerić Krste...4-1..48minut..

 

Na scenu stupaju i drugi igrači sem tandema Đerić-Jovanović.Na jednu bočnu loptu uklizava Purić Vladimir tolikom brzinom da probija zvučni zid u petercu gostiju..5-1 58 minut..

 

Mnogobrojni gledaoci mogli su da prisustvuju i golu preslikanom kao paus papirom Ronaldinja protiv Čelzija u izvedbi lokalno popularnog Nićiforović Branislava "Brane"..6-1..66 minut..

 

U 72 minutu izvučena je "sedmica" a srećni dobitnik je Nikić Mladen..7-1..

 

Zbog povrede odličnog defanzivca Vesića Kolubara2 je igrala sa igračem manje i zbog toga je morala još dva puta da vadi loptu iz mreže..konačih 7-3..

 

Sportski pozdrav!
0 0 pre godinu dana
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 6 sati