XS
SM
MD
LG

Hidromat 013 iz Lozne osvojio drugo mesto na novogodišnjem turniru u malom fudbalu "Trstenik 2023"

Detalj sa meča - foto: youtube.com/@rtvpluskrusevac

U ovogodišnjem izdanju novogodišnjeg turnira u malom fudbalu "Trstenik 2023" u kategoriji pionira, dečaka rođenih 2008. i 2009. Godine bilo je prijavljeno 11 ekipa. Do finala su zasluženo došle ekipe "Hidromat 013" i „Duel Beka#. U regularnom delu finalne utakmice rezultat je bio 4:4. Boljim izvođenjem penala pobedila je ekipa "Duel Beka". 

Uz gromoglasno navijanje viđen je odličan kvalitet fudbala za ovaj uzrast. Dečaci ekipe "Hidromat 013", uglavnom svi rođeni 2009.godine, su osvojili mnoštvo turnira i priznanja širom Srbije. Sve dobri đaci i još bolji drugari odlično se snalaze i na fudbalskom terenu, ali i u drugim sportovima.

Dečaci su nastupali u sledećem sastavu: Marković Stefan, Kaplarević Janko, Stamenković Aleksa, Stamenković Novak, Pavlović Lazar, Milošević Tadija, Milosavljević Nikola, Milosavljević Aleksa i Špirić Nikola

Za najboljeg golmana turnira je proglašen Marković Stefan koji je primio najmanje golova, a najbolji strelac sa 8 postignutih pogodaka je Pavlović Lazar.

Pred ovim dečacima je svetla budućnost i možemo očekivati da postanu dobri ljudi, a neki od njih i vrsni sportisti. Ne mogu a da ne spomenem Milosavljević Bobana koji je tvorac ove ekipe i  ujedno uspešno predvodi ove momke sa klupe.