XS
SM
MD
LG

Ekipa BMT LUX vila Marija pobednik 10. Zimskog turnira

Zajednička fotografija finalista sa organizatorima i sponzorima turnira

Pred prepunim tribinama, u Kristalnoj dvorani, pred više od 2.000 gledalaca, odigrana je finalana utakmica 10. Zimskog turnira u malom fudbalu u kojoj je ekipa BMT LUX vila Marija slavila rezultatom 2:1 protiv mlade i borbene ekipe Đuka plast. 

Odavno Kristalna dvorana  nije bila ovako popunjena i fudbal je još jednom pokazao da je najvažnija sporedna stvar na svetu. Parking ispred Kristalne dvorane bio je dupke pun, a na tribinama se tražila stolica više.

Prvi gol u finalu postigao je Kristijan Radin u 7. minutu, nakon što je levo iskosa pogodio suprotan ugao golmana Stanaćeva za 1:0. Utakmica je u nastavku bila veoma tvrda i sa rezultatom 1:0 završilo se poluvreme. U nastavku ekipa BMT Lux vila Marija napravila je 5. faul, penal je u 33. minutu izveo Marković koji je pogodio prečku golmana Rodića. Nakon toga usledila je duga lopta Radina ka golu ekipe Đuka plast i loptu je glavom nezgodno prihvatio Kvrgić i postigao autogol za 2:0. Tri minuta pred kraj utakmice Zemunski je nakon 6. faula BMT Lux-a izveo penal i pogodio za 2:1. Probali su igrači ekipe  Đuka plast da dođu do izjednačenja, ali rezultat je ostao nepromenjen, ekipa BMT LUX vila Marija osvojila je naslov prvaka  10. po redu  Zimskog turnira.

Pobednici turnira ekipa BMT LUX vila Marija

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac uručio je pehar i novčanu  nagradu u iznosu od 300.000 dinara kapitenu Milićevu. Drugoplasiranoj ekipi Đuka plast Vukosava Đapić Atanacković uručila je novčanu nagradu u iznosu od 150.000 dinara

Za ekipu  BMT LUX Vila Marija nastupali su : Rodić Đuro, Radin Kristijan, Delić Savo, Lojpur Branislav, Radenković Dušan, Škorić Aleksa, Bačvanski Milan, Šarenac Mile, Šarenac Nedeljko, Novković Slađan i Milićev Nemanja.

Za ekipu Đuka plast nastupali su: Stanaćev Stefan, Ćušić Dragan, Kvrgić Boško, Vukoje Lazar, Dragović Đorđe, Mršić Mihajlo, Šemić Zoran, Đurović Goran, Zemunski Veljko i Marković Ranko.

Najbolji strelac 10. Zimskog turnira je Žarko Matić igrač ekipe Stefanov nekretnine. Za najboljeg golmana turnira proglašen  je Đuro Rodić. Najbolji igrač 10. Zimskig turnira je Veljko Zemunski, igrač ekipe Đuka plast.

Volonteri Crvenog krsta

U utakmici za treće mesto ekipe Ekometal komerc i Stefanov nekretnine svoju nagradu od 50.000 dinara donirali su za malog Stefana Stojanovića koji je nedavno ranjen na Kosovu i Metohiji i pobrali veliki aplauz prisutne publike. Ekipa Ekometal komerc rezultatom 5:2 savladala je Stefanov nekretnine i osvojila treće mesto na Zimskom turniru.

Prvo mesto u kategoriji pionira osvojila je ekipa Radnički Zrenjanin koja je u finalu savladala ekipu Dades rezultatom 1:0. Treće mesto pripalo je ekipi Sporto koja je nakon penal serije savladala ekipu Putnikovo.

U konkurenciji juniora rođenih 2007/08 godine prvo mesto zauzela je ekipa Kulturni centar koja je u finalu bila bolja od ekipe Restoran Klas rezultaom 3:1. Treće mesto pripalo je ekipi MV Razvoj koja je ubedljivo slavila protiv ekipe SDV rezultatom 6:1. Treće mesto osvojila je ekipa Kafe Firma koja je pobedila Proleter rezultatom 3:2.