XS
SM
MD
LG

Turnir za seniore Kup "Voje Gačić": U finalu turnira Budućnost (BB) i Voja Gačić

U organizaciji FK Voja Gačić održan je prvi turnir za seniore na kome su učestvovali četiri ekipe domaćin Voja Gačić (Pančevo), Budućnost (Banatski Brestovac), Slavija (Kovačica) i BSK Bavanište. U prvoj polufinalnoj utakmici finale su izborili fudbaleri Budućnosti iz Banatskog Brestovca koji su proteklu jesen završili na liderskoj poziciju Druge Južnobanatske lige grupe Zapad. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a u nastavku iskusni Rade Makarun je tim Slavije iz Kovačice doveo u vođstvo. U poslednjih desetak minuta igre dvostruki strelac bio je Miloš Stanojković koji je preokrenuo rezultat i svom timu doneo pobedu. Danas će za pobednički pehar igrati Voja Gačić i Budućnost (BB).

Turnir za seniore Kup „Voje Gačića“

Budućnost (BB)-Slavija 2:1 (0:0)

Pančevo. Gledalaca: 50. Sudija:Aleksa Šoštarić (Pančevo). Strelci: Mi.Stanojković u 82 i 87 za Budućnost, Maksrun u 73 minuti za Slaviju.

Budućnost (BB): Mikita, Pantić, Jovanović, Stanišić, Jovanov, Miloš Stanojković, A.Dinić, Marko Stanojković, Nemanja Stanojković, M.Popović, Vranić, Igrali su još: D.Popović, Brajović, F.Dinić.

Slavija: Jaćimović, Strahušek, Jaško, Sahter, Vukov, Čižik, Koleski, Mršulov, Venjarski, Komazec, Bartoš, Igrali su još: Zlih, Makarun, Šajin

 

Voja Gačić -BSK Bavanište 2:1 (1:1)

Pančevo. Gledalaca: 50. Sudija: Mihajlo Petrović (Starčevo). Strelci: Obradović u 16 i 76 iz penala za Voju Gačić, S.Ilić u 32 minuti za BSK Bavanište.

Voja Gačić: Krčmar, Okuka, Ćirić, Đurković, Kotlajić, Kastratović, Čala, Janačković, Obradović, Abi, Kosorić. Igrali su još: Babić, Halas, Božić, Balog, Dalipi, Drobnjak, Ivanov.

BSK Bavanište: Bošković, V.Ilić, Ivanović, Savin, Jankov, Stošić, J.Nika, Trifunović, Marinkov, S.Ilić, Savić. Igrali su još: D.Nika, Jović, Stanojević.

Posle kornera domaći fudbaler Obradović je postigao prvi pogodak za vođstvo svog tima. U 32 minuti posle brze akcije gostiju iz Bavaništa S.Ilić je poravnao rezultat. U drugom poluvremenu Obradović je svojim drugim golom ovaj put iz penala doneo pobedu svom timu.

FK Voja Gačić