XS
SM
MD
LG

Pada odluka o novom šampionu

Sa jednog od ovogodišnjih pikado takmičenja - foto: Pikado federacija Srbije

Poslednji takmičarski dan nacionalnog ekipnog prvenstva Srbije u pikadu održaće se sutra Bečeju. Domaćin je Pikado klub Bečej, koji će od 11 sati  ugostiti rivale u „hramu sportova“ kraj Tise.  Igraju se poslednja četiri kola aktuelne sezone, što znači da će sutra bitipoznat i novi šampiondržave. Najveće šanse za toimaju, upravo,Bečejci, koji su jedini bez poraza u 14 do sada odigranih kola sa prethodna tri takmičarska dana i imaju četiri boda prednostiuodnosu na prvog pratioca Baju Junaković iz Apatina. Istovremeno, održaće se i plej of drugoligaša, takoda će sutrabiti poznati i novi prvoligaši.

Elitno takičenje u organizaciji Pikado federacije Srbije ove godine okupilo je, pored Bečeja i već pomenute Banje Junaković, sledeće klubove: Gerila i Klub 26 iz Novog Sada, Krauniz Beograda, Podrum iz Novih Banovaca, Pikadere iz Užica, Rokets iz Žablja, Čarli iz Niša i Familija 32 iz Čačka.

Sutrašnji skup će početi u 10,45, kada će u ime lokalne samouprave član Opštinskog veća zadužen za omladinu, sport i turizam Dane Mandić pozdraviti učesnike poslednjeg takmičarskog dana i domaćinu uručiti prigodan poklon u nadi da će Bečej dobiti novog državnog prvaka. Ulaz na atraktivnu sportsku manifestaciju ne samo da je slobodan, nego, poručuju iz Pikado kluba Bečej,poželjan, a oni će se odužiti novim pobedama i titulom prvaka Srbije.