XS
SM
MD
LG

Finale Kupa GFS Pančevo Pobednik FK Voja Gačić

U finalu Kupa GFS Pančevo fudbaleri trenera Miodraga Gačića bili su bolji posle izvođenja penala od tima iz Vojlovice i osvojili su pobednički pehar i nastavili dalje u kup takmičenju. Od samog početka viđena je kvalitetna i dobra igra obeju ekipa u kojoj su oba tima stvorili po nekoliko prilika za gol. U 27 minuti posle prekršaja Markovića u svom šesnaestercu odlični sudija Aleksandar Janković je dosudio penal za Voju Gačić, a siguran izvođač bio je Čala za vođstvo svog tima. U drugom poluvremenu posle dobre akcije Božića, Sarić je izjednačio rezultat, do kraja meča nije bilo promene rezultata. Kod izvođenja penala istakli su se golmani u pobedničkoj ekipi Krčmar koji je tri puta odbranio šuteve fudbalera Mladosti kao i golman Tagasović koji je odbranio dva penala igračima Voje Gačić.

Ispred GFS Pančeva meču je prisustvovao sekretar Novica Anđelovski, a pobednički pehar predao je delegat meča Bora Romić kapitenu Marku Mladenoviću.

Utakmica finala Kup GFSPančevo

Voja Gačić-OFK Mladost (V) 6:5 penali (1:1, 1:0)

Pančevo. SRC Strelište. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksandar Janković (Pančevo) 7,5. Strelci: Čala u 27 iz penala za Voju Gačić, Sarić u 57 minuti za OFK Mladost. Strelci iz penala: Dalipi, Dragomirović, Dukovski, Janković, Nikolić, Halas za Voju Gačić, Sarić, Stojanovski, Božić, Živkov, Simanić za OFK Mladost.

Voja Gačić: Drobnjak (Krčmar), Obradović, Mladenović, Kastratović, Babić, Dukovski, Janačković, Ćalić (Dragomirović), Čala (Nikolić), Dalipi, Halas.

OFK Mladost: Tagasović, Selimanović, Marković (Mitrevski), Đerfi, Živkov, Simanić, Čuvik (Žeželj), Sarić, Venjac, Božić, Stojanovski.

Igrač utakmice:Krčmar.

 

 

Osvajač kupa GFS Pančevo FK Voja Gačić