XS
SM
MD
LG
04.08.2022 V. Jankov

Memorijal "Zoltan Nađ Čampika" – treći dan

Sa turnira u Bačkom Petrovom Selu FOTO: G. Lazić

Letnji noćni turnir u malom fudbalu – Memorijal „Zoltan Nad Čampika“ u Bačkom Petrovom Selu se zahuktava i posetioci su sve zadovoljniji kvalitetom utakmica. Trećeg dana je, uslovno rečeno, najviše profitirala bečejska ekipa „Fortuna Sukur Metal“, koja je predvođena sa klupe „čuvenim Menotijem“ i na terenu Čedomirom Tomčićem zabeležila dve pobede i istakla kandidaturu za konačan trijumf.

Evo kompletnih rezultata trećeg dana turnira. Severtrans (Senta) – Mi nismo anđeli (BPS) 4:3, Kancelarija za mlade opštine Bečej – Kadeti AFK (Ada) 4:2, Fortuna Sukur Metal (Bečej) – Bečejprevoz (Bečej) 4:2 i Fortuna Sukur Metal – Agromaus (Nadalj) 2:1.

Za tri dana viđeno je 49 golova na 11 utakmica, što znači u proseku, gotovo, 4,5 po utakmici, uz napomenu da se utakmice u grupnoj fazi igraju dva puta po 15 minuta. Prvog dana na tri utakmice postignuto je 12, drugog 15, a trećeg 22 gola. Iz dana u dan su ekipe sve efikasnije. To je nabolja pozivnica gledaocima da prisustvuju dešavanjima na rukometnom terenu u sportskom centru za male sportove kraj pijace. Svako veče od 20 sati.

Večeras su na programu okršaju četvrtog dana: od 20 sati Kadeti AFK (Ade) – Maćika Križak Novoselci (Bečej), od 20,45: Janoš Žolnai Žole (BPS) – Eurosvit NK automobili (BPS), od 21,30: Kafe bar Nađa (Kumane) – Dragon Bal Junajted (Turija) i od 22,15: Severtrans (Senta) – Kafe bar Nađa (Kumane).