XS
SM
MD
LG

Mladi trstenički karatisti u novoj žetvi medalja

Mladi karatisti trsteničke ’’Prve petoletke’’ nastavljaju žetvu medalja na karate sceni. Ovoga puta su njih 13  nastupili na Međunarodnom letnjem karate Kampu u Soko Banji.

Pored pripremnog dela reprezentativaca za narednu sezonu, gde slede takmičenja za seniore u Liverpulu i u Švajcarskoj, kao i u Skoplju za uzrasne sve kategorije sa kojima je radilo pet trenera.

Glavni trener reprezentacije Srbije u borbama je proslavljena trstenička karatistkinja šampionka Evrope i uspešan trener karatista trsteničke ’"Prve petoletke" i državne reprezentacije Nada Sarić.

- Naši takmičari Vuk Medar i Petar Ilić položili su za majstorska zvanja. Poslednjeg dana Kampa moji trsteničani su postigli sledeće rezultate, zlatnu medalju su osvojili Vidan Sarić Đurđević, Mia Negovanović, Aleksa Pecić, Mijat Milutinović, Nikola Hristov i Petar Ilić.

Srebrom su se okitili Vuk Medar, Veljko Pecić, Petar Mikić i Strahinja Glidžić. Bronzane medalje osvojili su Elena Aleksić, Gala Vidaković i Vojin Rakić.

Pored takmičarskog dela u karateu, svake večeri održavano je i takmičenje u zabavnim igrama, u karaokama, limbodanke, maskenbal, izbor za Mis i mestera, gde su naši karatisti briljirali.

Ja im u ime svih nas u klubu čestitam na super uspesima, nadam se da ćemo nastaviti sa ovako uspešnim rezultatima - rekla nam je Nada Sarić.