XS
SM
MD
LG

Kačarevci slavili protiv Proletera (BK)

Fudbaleri Jedinstvo Stević i Proletera (BK)

Novi Vojvođanski ligaš Jedinstvo Stević odigrao prvi kontrolnu utakmicu protiv rival Proletera iz Banatskog Brestovca Karlovca i golovima Mladenovića i Subotića na kraju meča slavio. Budući rivali u prvenstvu pružili su otvoreni igru u kojoj su gosti imali prvu priliku za gol kada je Timić izveo slobodan udarac, ali je slabo šutirao.

U 11. minuti Mladenović se oslobodio svog čuvara i sa nekih dvadeset metara šutirao po zemlji i savladao Lukića za vođstvo svog tima. Do odlaska na odmor obe ekipe imali su po nekoliko prilika pred, ali su golmani Trbojević i Lukić bili sigurni pred svojim golom.U drugom poluvremenu bolja igra Kačarevaca krunisana je golom Subotića kada je uspeo da savlada Lukića i postavi konačan rezultat ovog duela.

Jedinstvo Stević – Proleter (BK) 2:0 (1:0)

Kačarevo. Gledalaca: 50. Sudija:Bojan Džafić (Pančevo). Strelci: Mladenović u 11, Subotić u 59. minuti.

Jedinstvo Stević: Trbojević,P.Okuka, Angelovski, Kuručev, Živaljević, Mitkovski, Adamović, Mladenović, S.Pepovski, Atanasov, Šarenac. Igrali su još: Dodevski, Balnožan, N.Okuka, Marinković, Stojanovski, Mirča, Subotić.

Proleter (BK):Lukić, Đorđević, Sanader, Bobić, Bokun, Tomić, Blažić, Tomić, Đokić, Jovanov, Rajlić. Igrali su još:Damjanov, Isak, Jeftić.