XS
SM
MD
LG

Bečejski turnir u malom fudbalu "Novo Selo 2022.“ ulazi u završnu fazu

Finalisti lanjskog turnira "Trofej Novo Selo 2021." - foto: V. Jankov

Tradicionalni bečejski turnir u malom fudbalu "Novo Selo 2022." ulazi u završnu fazu. Posle grupnog dela takmičenja, po dve najuspešnije ekipe iz četiri grupe od po četiri člana, igrale su četvrfinalne utakmice sinoć, večeras su na programu polufinalni okršaji, a sutra susreti za konačan plasman.

- Zadovoljni smo prikazanim fudbalom tokom čitavog turnira, kao i odzivom, pogotovo sinoć u četvrtfinalnim utakmicama, publike. Verujemo da će biti još bolja poseta i pružene igre večeras na polufinalnim utakmicama, a pogotovo sutra u okršajima za plasman. Zahvaljujemo se Kancelariji za mlade opštine Bečej, jer bez njihovog pokroviteljstva turnir ovakvog formata ne bi imao toliku masovnost ipopularnost, rekao nam je u ime organizatora turnira Oto Barta.

Tokom četvrtfinalnih utakmica viđen je dopadljiv fudbal i postignuta su 33 gola, što ljubitelji igre „na petoparcu“ posebno cene. Evo i rezultata: Mapamondo - Eurosvit (Bačko Petrovo Selo) 4:4 - penalima 6:7, Fortuna Sukur Metal – Čajkini asovi 8:3, Žabalj – Autoservis Obradović (Temerin) 2:4 i Novoselci Jovan Marić – Baron 1:2.

Večeras se igraju polufinalne utakmice: Eurosvit (Bačko Petrovo Selo) – Autoservis Obradović (Temerin) od 18,45 sati i Fortuna Sukur Metal – Baron od 19,45 sati. Poraženi će sutra od 18,45 sati igrati za treće mesto, a pobednici večerašnjih utakmica u finalu od 19,30 sati za pobednički pehar. Dodajmo da ekipa Fortuna Sukur Metal brani lane osvojeni trofej.