XS
SM
MD
LG

Trener Miljan Blazović nije više na klupi Starčevaca

Fudbaleri Borca iz Starčeva u protekloj sezoni je beležili su dobre rezultate u Vojvođanskoj ligi Istok i završili na trećem mestu tabele. Na klupi Starčevaca od 20 kola seo je po četvrti put trener Miljan Blazović koji je na kraju sezone ipak posle odličnih rezultata odlučio da se povuče. Trener Blazović dugo godina je u klubu i ponovo će predvoditi omladince kluba i rekao je:

-Prihvatio odluku čelnika kluba da predvodim seniore kluba do kraja sezone i u proteklom delu sezone klub je beležio dobre rezultate i zadovoljan kako su momci odradili posao samnom. Dogovor je bio da završim sezonu i mislim da sam korektno obavio zadatak i ponovo sam se vratio mom poslu u radu sa mlađim fudbalerima.. –

Trener Blazović je četiri puta bio na klupi Starčevaca i uvek preuzimao „vruć krompir“ u svoje ruke i uvek je to bilo uspešno.

-Moram da istaknem da sam dva puta na klupi Borca osvajao treće mesto što je najveći uspeh kluba u Vojvođanskoj ligi.-rekao je Blazović

Rukovodstvo klubaborca imaće zadatak da u skorije vreme reše zamenu za trenera Miljana Blazovića, jer početak priprema je zakazan za početak jula. 

Trener Miljan Blazović