XS
SM
MD
LG

Veliki uspeh trsteničkih pilota na prvom memorijalnom KUP-u u Valjevu

KUP Aero reli u Valjevu - foto: D.Ivanović

Aero klub Trstenik ima dugu i bogatu tradiciju u sportskoj obuci pilota kao i na takmičenjima i kroz vreme do današnjih dana piloti ovog kluba postizali su izuzetne rezultate. Svake godine oni učestvuju na tri do četiri organizovana aero takmičenja i vraćali se sa nagradama. Tako je bilo i ovoga puta na prvom po redu održanom memorijalnom KUP-u, Aero reliju u čast heroja pilota srpskog vazduhoplovstva potpukovnika Milenka Pavlovića u Valjevu.

"Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom naše dve posade osvojile su prvo i drugo mesto, posada Unčanin-Sarić osvojila je zlatnu medalju a posada Todorović-Ignjatović srebrnu medalju u preciznom letenju. Do sada smo bili uspešni i postizali dobre rezultate, tako će biti i dalje. Ja ovom prilikom čestitam našim takmičarima pilotima i želim im sreće i uspeha na narednim takmičenjima", rekao nam je Goran Bošković predsednik aero kluba Trstenik i vazduhoplovni sudija.

Zadovoljni su i piloti pobednici a nagrade su im uručili članovi porodice pilota potpukovnika Milenka Pavlovića, njegova supruga Slavica i sin Nemanja.