XS
SM
MD
LG

Veliki uspeh trsteničkih kuglaša, ostvaren plasman u Super ligu Srbije

Kuglaši trsteničke "Prve petoletke" novi članovi Super lige Srbije - foto: D.Ivanović

Posle izuzetnih rezultata na kuglaškim terenima, kada su morali da gostuju van Trstenika i kao domaćini, jer nemaju svoju adekvatnu kuglanu, kuglaši ’’Prve petoletke’’ uspeli su da ostvare izuzetan rezultat ove sezone plasman u Super ligu Srbije, posle godinu dana takmičenja u Prvoj ligi.

Predsednica opštine Trstenik primila je i priredila svečani prijem za kuglaše. Čestitala im veliki uspeh i poželela nove uspehe u novom takmičenju. Ona je napomenula da lokalna samouprava poklanja posebnu pažnju sportu i motivisanju mladih da se bave sportom. Zadatak opštine je da im obezbedi uslove za treninge i takmičenja. Trstenički kuglaši su svoje utakmice igrali u Kruševcu i Kragujevcu kao domaćini jer nemaju svoju adekvatnu kuglanu duže vremena.

Nadležni su im obećali da reše ovaj problem, jer su to zaslužili, uprava na čelu sa predsednikom kluba Ivanom Trošićem i kuglaši koji su davali sve od sebe da ostvare dobre rezultate i uspeli su. Nadamo se da će i u novom kuglaškom društvu biti među vodećima uz malo sreće i stečenog znanja, rekli su i trsteničani koji pomno prate ovaj sport.