XS
SM
MD
LG

KMF Aranđelovac ugostio US Soccer Academy

Foto - privatna arhiva KMF Aranđelovac

Nakon 20 godina vojevanja protiv svih značajnih klubova i ekipa srpskog futsala, KMF Aranđelovac je uspeo da organizuje prijateljsku utakmicu protiv ekipe van granica naše zemlje. Naime, radi se o US SOCCER ACADEMY koja okuplja mlade igrače od 16 do 20 godina iz raznih krajeva sveta. Osim što treniraju fudbal i čekaju klupski angažman, momci iz akademije uporedo prate i školsko - fakultetski program zavisno od godišta i sopstvenih aspiracija.

Pomenutu akademiju u fudbalskom delu predvodi aranđelovački trener Nebojša Jovanović, svakodnevno trenirajući dva puta dnevno tridesetak igrača.
Uzimajući u obzir da je to skup mladih igrača koji treniraju isključivo veliki fudbal, sam rezultat za Aranđelovčane nije bio u prvom planu, već uigravanje i uvođenje novih igrača u sistem kao i akcenat na ofanzivnim prekidima uz obavezu dosta trčanja u čemu su nam mladi internacionalci dosta pomogli. Ovom prilikom trener domaće ekipe Goran Manojlović se zahvalio treneru Jovanoviću i US SOCCER ACADEMY na dobrom sparingu, sa željom da ispune svoje planove i ciljeve u budućnosti.

Krajnji rezultat susreta KMF ARANĐELOVAC - US SOCCER ACADEMY je 11:1 (5:0), uz napomenu sastava domaće ekipe za koju su nastupili: Pajović, Jovanović, Terzić, Bogdanović, Stefanović, Marković i Pavlović.