XS
SM
MD
LG

Novogodišnji turnir u malom fudbalu za dečake "Debeljača 2021" - pobednik Omladinac 1927

Pobednik turnira FK Omladinac 1927

U organizaciji FSO Kovačica – Opovo održan je tradicinalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu za dečake godišta 2008/09. Na turniru su učestvovale četiri ekipe Spartak 1911, Dolina, Omladinac 1927 (Opovo) i Bubamara (Crepaja). Domaćin turnira bio je klub iz Debeljača gde je predsednik Dragan Ilkić uz pomoć svojih saradnika Peter Balogija i Vuka Nikolića obezbedio sve potrebne uslove da se turnir odigra u sportskom i fer duhu.

- Drago mi je da su se odazvale ekipe koje smo pozvali na turnir i da su se lepo osećali na ovom našem tradicionalnom turniru koji se svake godine održava opred Novu godinu. Nadam se da smo bili dobri domaćini i zahvalio bih se svim ljudima i našem Fudbalskom sportskom savezu koji je pomogao da se turnir odigra i ove godine.- rekao je Ilkić.

Posle polufinalnih mečeva gde su viđeni lepi fudbalski potezi malih budućih fudbalera u finalu su se sastale ekipe Omladinac 1927 (Opovo) i Dolina. Posle izjednačene igre slavili su puleni trenera Jovana Geoševa i osvojili pobednički pehar. U borbi za treće mesto slavili su domaći fudbaleri protiv komšija iz Crepaje.

Po završetku turnira dugogodišlji predsednik FSO Opovo – Kovačica Predrag Perović povodom ovog turnira rekao je:

- I ove godine organizovali smo kvalitetan turnir sa ekipama koje su pokazale lepe igre i majstorije u svojimutakmica. Drago mi je da su tribine uvek bile dobro popunjene i da su ljudi zadovoljni otišli svojim kućama. U finalu je zaslzuženo pobedila ekipa iz Opova koja je bila bolja od Padinaca. Očekujem da ćemo i sledeće godine svi biti na istom mestu i da sa ovog turnira svi zajedno nosimo lepe uspomene.-

Rezultati polufinalnih utakmica: Spartak 1911- Dolina 0:2, Omladinac 1927 – Bubamara 4:0. Za treće mesto: Spartak 1911 – Bubamara 4:0.

Finale turnira: Omladinac 1927 – Dolina 2:0

Omladinac 1927: Nikola Antić, Lazar Marinčev, Strahinja Novakov 1, Luka Stojić 1, Nikola Milovanov, Dušan Petrović, Živan Geošev, Miloš Krivokuća.

Dolina: Marek Trnovski, Renata Povolnova, Ivona Širkova, Simon Delić, Darko Petraš, Marko Đurica, David Cicka, Jan Kotvaš.

Učesnici Novogodišnjeg turnira ,,Debeljača 2021,,