XS
SM
MD
LG

Dve smene kampa "Dejan Brđović"


Goč planinska lepotica na domak Kraljeva po 22. put bila je domaćin čuvenog odbojkaškog kampa "Dejan Brdjović".  I ovoga puta sve je vrvilo iod mladosti od odbojjkaških talenata od kojih će svakako u skoroj budućnosti na desetine njih biti oslonci neke od ekipa iz elitnih liga. 
- Veliki broj mladih, oko dvestotine. devojaka, prijavilo se, kao i ranijih godina, na ovogodišnje druženje na kome su ili sticali ili nadgradjiivali znanje i umeće sa odbojkaškom loptom. Sa njima su radili provereni treneri iz naših najeminetnijih klubova - kaže direktor kampa mlada i ambiciozna Ana Brdjović, ćerka osnivača kampa, pokojnog Dejana Brdjovića.
A treneri su u dve smene bili Goran Ilić (imternacionalac), Nikola Jerković (Indjija), Albin Zoranić i Reihan Hočanin (Novi Pazar), Hari Nakovski (Makedonija) i Željko Grujić iz Uba. 
- Nakovski je doputovao sa 40 devojaka a sa Željkom Grujićem krenulo je 15 devojčica iz podmlatka Uba. - dodaje Ana.
Treninzi su organizovani dva puta dnevno u savremeno opremljenom balonu. Naravno, bez razonode se nije moglo pa su odbojkašice u pratnji Dragana Nikolića, "katice za sve" kada je rad u kampu u pitanju, odlazile u duge planinske šetnje i na obližnje kupalište. Svi su zadovoljni. O tome Mirjana Musulin kaže:
- Ja sam prezadovoljna boravkom i radom ovde na kampu. Devojke su radile maksimalno, discipliniovano a treneri su posebna priča. Njihovo zalaganje zaslužuje sve pohvale. Ovo je moj "debi" na jednom kampu ali, svakako, ne i poslednji.
Rukovodstvo kampa je prezadovoljno uslovima. Posle prošlogodišnjeg odlaska na Divčibare ponovo su na Goču gde će svakako i narednih godina biti dragi gosti ljubaznog osoblja.