XS
SM
MD
LG

Kopaonik izgubio u pripremnih utakmici od Župe.

Kopaonik  0  (0)

Župa          9  (5)


Brus - Gradski Stadion. Gledalaca : 100 .Sudija: Marković Lazar (Aleksandrovac).Strelci Vuletic 6, Ivanović ,10,13.21, Milić , Lazarević , Radović (dva puta).


Kopaonik: Jovanović, Živanović,Burgic,N.Knežević, N.Vidojević,N.Vidojević, N.Vuletic,Čaloveić,Mihajlivić, Radosavljević,Matić. 


Župa: Blagojević, Cvetić,Stepić,L. Kovačević, Stepić,Ćirić,Ugrinić,Radovanović,Milić,Vuletić,Ivanović.Igrali su jos: N.Radović , F.Kovačević ,Savić, N.Nikolić , Ignjatović,Đorđević,Sekulović,Bašić,Milićević,S.Knežević ,Lazarević,Bogdanović,Gašić. 
I ako nisu počeli pripreme i pored teske finansijske   situacije Kopaonik je odigrao pripremnu  utakmicu sa ekipom Župe. Župski zonas je bio bolji i slavio ubedljivim rezultatom 0:9.Prvu šansu su imao Kopaonik u 3 minutu kada sa desne strane odlično centrira Radosavljević a Marko Vidojević  sa samo nekoliko metara sutira glavom a golman župe sjajno interveniše. U 6 minutu povela je Župa  a strelac je bio Vuletić. Župa je povećala prednost preko Ivanovića  koje se triput upisao u strelce u 10,13,21, a do kraja poluvremena Milić je postigao gol za 0:5. U drugom poluvremenu u strelce su se upisali i Lazarević, Milićević,Radović dva puta .Pred kraj imao je kopaonik još jednu šansu ali je Živanovic pogadja prečku.