XS
SM
MD
LG

Veliki uspeh Teodore Đorđević na Prvenstvu Srbije u Beogradu

predsednik i trener Džudo kluba ‚‚Goč'' iz Vrnjačke Banje sa uspešnom takmičarkom ovog kluba Teodorom Đorđević

Na održanom Pojedinačnom prvenstvu Srbije za starije dečake i devojčice u Beogradu, učestvovalo je 66 klubova i 232 takmičara iz Srbije. Pravo učešća na ovom takmičenju imali su dečaci i devojčice (2002-2008 godišta) koji su se prethodno plasirali na Prvenstvima Centralne Srbije, Beograda i Vojvodine,borbe su trajale tri minuta.

Naš dudo klub ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje predstavljala su tri takmičara, među starijim dečacima Luka Simić je u kategoriji do 60 kg izgubio meč u repasažu, za dalju borbu za treće mesto i osvojio osmo mesto, inače je u ovoj kategoriji bilo 16 džudista. Sergej Gočanin je u kategoriji +73 kg isto tako osvojio osmo mesto i on je u repasažu izgubio borbu za dalju borbu za treće mesto. I u ovoj kategoriji bilo je 16 takmičara.

Obradovao nas je uspeh naše Teodore Đorđević, ona se takmičila među starijim devojčicama u kategoriji +63 kg i osvojila zlatnu medalju i diplomu. U četvrtfinalu je savladala Dunju Zarić iz Džudo kluba ’’Okami’’ iz Novog Sada, borbu je dobila iponom za 22 sekunde. U polufinalu je pobedila Dunju Adžić iz Džudo kluba ’’Knjaz Miloš’’ Beograd iponom za četiri sekunde. U finalnoj borbi ona je iponom za 24 sekunde pobedila Milicu Radaković iz Džudo kluba ’’Banat-Žitište’’ i tako nas obradovala. Zadovoljan sam i ovde pomenutim takmičarima na osvojenom osmom mestu, idemo dalje biće novih uspeha’’, rekao nam je sa zadovoljstvom predsednik i trener Džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje Zoran Stamenić.