XS
SM
MD
LG

Snimajte vaše nezaboravne gejming momente uz novu SteelSeries Moments aplikaciju

Foto: SteelSeries

SteelSeries je obradovao gejming zajednicu sa svojom novom aplikacijom Moments, jedinstvenim softverom za klipovanje, editing i šerovanje vaših gejming video snimaka.

Fali vam tehničkog znanja video editing softvera? Dosadilo vam je da se oslanjate na Twitch za snimanje nezaboravnih momenata u vašim partijama? Sigurno će vam se svideti SteelSeries Moments. SteelSeries Moments vam daje priliku da snimate, editujete i kačite vaše klipove na YouTube i brojne socijalne mreže, i sve to brže i lakše nego ikada.

Integrisan u najnoviji SteelSeries GG softver i potpuno besplatan, Moments će uvek biti aktivan, ali neće uticati na vaš gejmplej i kvalitet video klipova koje snimate. Pored toga, niste u obavezi da psoedujete SteelSeries periferije da koristili Moments.

Pored slobodnog snimanja koje pruža, SteelSeries Moments poseduje opciju automatskog snimanja u najpopularnijim esports igrama današnjice, kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Očekuje se da će i Valorant i Fortnite u budućnosti dobiti ovu opciju. Više o samoj aplikaciji možete saznati ovde.

Preuzmite SteelSeries Moments već sada putem ovog linka.