XS
SM
MD
LG

Đerona objavio spisak pred utakmicu kvalifikacija za EP 2022 protiv Grčke

Reprezentacija Srbije - foto: RSS

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona objavio je spisak igrača na koje računa u aprilskoj EHF nedelji nacionalnih timova u okviru koje će naša selekcija odigrati preostalu utakmicu kvalifikacija za EHF EURO 2022. Poslednja utakmica naše selekcije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv reprezentacije Grčke na programu je 29. aprila u Atini u 14 časova.

SPISAK

"Orlovi" su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine. Prvi susret dve selekcije u okviru kvalifikacija odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda Srbije rezultatom 31:21 (15:12) čime se Srbija našla na čelu grupe sa pet osvojenih bodova.

TABELA:
Srbija 5
Francuska 1
Grčka 0

Podsetimo, reprezentacija Belgije povukla iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo  usled situacije u zemlji vezane za pandemiju korona virusa.

Okupljanje reprezentacije je planirano za ponedeljak, 26.04. u Atini, gde će Srbija obavljati trenažne aktivnosti do susreta.