XS
SM
MD
LG

FUD nastavlja da seje bodove...

FUD      1  (1)
KUPCI  3 ( 1)
Brus- Stadion: Gradski.Sudija: Nikola Miljković (Aleksandrovac),Strelci: Simic u55 min (Fud),Kojić 44 min,Lazarević 66 min,Milutinović 79 min (Kupci),Žuti kartoni: Čaloveic (Fud).


FUD: Jovanović,Čaloveić ,Obradović(od 85 min Petrović), Mitrović(od 46 min Zdravić),  Pavlović, M.Čolić( od 85 min Vukojevi)ć ,Luković, N.Nikolić( od 62 min Vuković) ,Vračarević,M.Nikolić ,Terzić (od 46 min Simic).


KUPCI: Miletić,Vidojević, Stojadinović, N. Pavlović ,Živadinović(od 83 min Rakić) Dimitrijević,Mijatović,Janković, Kojić, Lazarević, Milutinović.


Nastavljaju Fudovci da igraju toplo hladno i gosti iz Kupaca su to znalački iskoristili. U prvom delu se igralo izmedju dva sesnesterca i gotovo bez sansi. U 43 min loše je reagovala odbrana domaćih i prepušta loptu  agilnom Mijatoviću koji je iskosa vraća u šesnaesterac a Mitrovic je izbaca u korner .Kojić  izvodi korner lopta udara u stativu i završava iza golmana domaćih koji ponovo prima gol direktno iz kornera 0:1.U drugom delu Domaci vrše izmenu i izlazi Simić i u 55 min posle kornera  najbolje se snašao i glavom postiže gol za 1:1.Umesto da nastave da igraju ostro oni ponovo igraju traljavo u napadu gde stvaraju šanse ali i propisno su  promašivali, dok je odbrana bila toliko loša da su gosti stvorili veći broj sansi od kojih su iskoristili dve i zasluženo pobedili , što im daje veliku šansu da su obezbedili opstanak u ligi. U 66 min najbolji igrač gostiju Kojić centrira sa tridesetak metara na drugu stativu gde loptu prima Lazarević i opet neshvatljiva greška golmana domaćina Jovanovića koji prima gol za 1:2. Konačan rezultat je postavio u 79 min kada Kojić ubacuje u loptu a Milutinović neometan je sprovodi u mrežu za 1:3.Pred sam kraj utakmice u 85 minutu domaćin je imao jednu odličnu šansu preko Vačarevića koji izbija sam pred golmana Miletića ali se spetljao i gosti su otklonili opasnost ispred svog gola.