XS
SM
MD
LG

Ostali bez velikog prijatelja

Veterani ekipe Zlatorog Laškog iz Celja

Ekipa veterana Zlatorog Laškog iz Slovenija bila je uključena u humanitarnu akciju lečenja bivšeg kapitena banjalučkog Borca Predraga Divljaka, koji je nažalost u nedelju ujutro preminuo na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu od posledica leukemije. Ova tužna vest potresla je sve Divljakove prijatelje u Sloveniji.


-Zaista ne možemo da verujemo da nas je Peđa napustio zauvek. Imali smo dobru volju i želeli da pomognemo u njegovom izlečenju, sakupili smo i određena sredstva, ali sve nas je zatekla i rastužila vest da je izgubio najvažniju bitku. Dodatna tuga u svemu ovome jeste i činjenica da zbog korona virusa nismo mogli da dođemo u Banjaluku na sahranu i da odamo poslednju počast našem velikom prijatelju s kojim smo se družili na raznim turnirima, kako u Republici Srpskoj tako i u Slovačkoj, odnosno Sloveniji – istakao je Stanislav Grbić u ime veterana Zlatorog Laškog iz Celja.
Pored njega u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali su još: Martin Zupanc, Zlatko Dermota, Dušan Deželak, Marko Pinter, Jani Gradišnik, Mićo Stević, Dejan Vegl, Roman Marot, Andrej Marot, Marino Brečko, Žarko Belajac, Robi Stiblik i Klemen Cokan.
-Neka je našem Peđi večna slava i hvala. Naši naredni susreti biće prazni bez Predraga Divljaka koga ćemo pamtiti kao vedrog čoveka i odličnog fudbalera, golgetera. Izjavljujemo saučešće porodici i njegovom FK “Džaja”. Ostali smo bez velikog prijatelja – istakao je Zlatko Dermota Monti.